resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23983
    kendisine dair merak ettiğim tek şey şu: acaba akşamları ya da kendisiyle başbaşa kaldığı zaman hiç "ben bana bu kadar güvenen taraftarlara ne yapıyorum? başkanlarla zıtlaştığım zaman aslında bana güvenen ve inanan taraftarları üzmüş, yüz üstü bırakmış olmuyor muyum? biraz olsun onları düşünmem gerekmiyor mu?" diye düşünüp düşünmediği. keşke bunu sorabilme şansım olsa kendisine.

    çünkü binlerce teknik direktör arasında çok azına kısmet olacak şekilde koşulsuz şartsız sevildiği ve 30 milyon taraftar tarafından destek gördüğü bir ortamda çalışmak gibi bir şansa sahip durumda. kendisine ne kadar büyük güven duyulduğunu da biliyor. yoksa adı fatih terim yerine ne olursa olsun, buna klopp, pep, mourinho da dahil, 2 senedir kötü oyuna rağmen kendisine sabredilmez, güven duyulmaz ve şimdiye kadar 27 kez kovulurdu.

    ama o fatih terim olduğu için ortalığı yangın yerine çevirmemiz gerekirken 10 puanlık farka ve kötü oyuna rağmen beklemeye, sabretmeye ve güvenmeye devam ettik.

    karşılığında ise taraftarın büyük bölümünün onay vermediği ve buna dayanarak başkanın da karşı çıktığı bir konunun öznesi olan futbolcu eskisini evlat kontenjanından zorla takıma sokmaya çalışıp yarattığı kaosun içinde bulduk kendimizi.

    başkanı tamanen soyutlayın bir anlığına, bir tarafta kendisine güvenen 30 milyon taraftar, bir tarafta 33 yaşında bir futbolcu eskisi için kulübü kaosa sürüklemiş fatih terim.

    hoca yine ayıp ediyor ve daha üzücü olan bir gerçek de var ki taraftarı yine gram olsun düşünmüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın