• 2816
    kendileri hakkında daha sezon başlamadan önce yazdığım ancak sonra tamamlarım deyip yarım bıraktığım bir yazıyı, tamamlamadan şuraya bırakayım. biraz uzun olduysa affola..

    —şu an yine bir yerlerde çok çalıştıklarını düşündüğüm yönetim.

    2019-2020 sezonu muhtemelen saha dışındaki faktörlerle en fazla mücadeleyi vereceğimiz, en dışlandığımız ve itibar saldırılarına uğradığımız yıl olacak. hakem, federasyon vs söylemiyorum bile. vizyon başkan sabah akşam bunun planlarını yapmakta. inanılmaz bir algı operasyonu var geçen seneden beri. bunun da baş aktörü soyadı vesilesiyle tüm spor kamuoyunun iplerini eline geçirmiş malum şahıs.

    merak ediyorum yönetimimizin bu önümüzdeki süreci yönetme konusundaki stratejisi ne olacak. zira geçen sene hoca çok yalnız kalmıştı kendisine yönelik itibar suikastlerine karşı. pek çok saha dışı olayına tek başına göğüs germek durumunda kaldı. bu sene de aynısı olursa hoca yine çıkar çatır çatır tavrını koyar, hem içeriye hem dışarıya.havuz medyasının bir takım muhabirlerine karşı aldığı tedbir de ne denli dik durduğunun göstergesidir. uğraştığı şeyler yetmezmiş gibi..

    bir çok hayal kırıklığı oldu bu yönetimin bende. verdikleri vaatlerin neredeyse tamamını, seçilmelerinden 19 ay geçmesine rağmen gerçekleştirememiş olmaları ve sürekli fatih terimin arkasına saklanmaları şahsen beni kendilerinden çok şey bekleyen bir taraftar olarak hayal kırıklığına uğrattı.

    pek çok kez de kendilerini buradan gerekçeli sebeplerle eleştirdim. zaten eleştirmeliyiz de. burası galatasaray.—

    bu eleştirileri yaparken de hocayla aralarının bozuk olduğunun farkındaydım. bugün başkanın yaptığı toplantıyla tamamen gün yüzüne çıktı.

    o makamlarda bu kadar süre geçirmelerinin tek sebebidir fatih terim. seçilmelerinin tek sebebi de yağlı surat dursundur.

    her başın sıkıştığında hocam şöyle hocam böyle, sürekli bir yeni kontrat yapıyoruz hocamızla, statta imza şov yapıyoruz, kupalarla fotoğraflar, her galibiyette fellik fellik kamera mikrofon aramalar ama mağlubiyetlerde hocayı yalnız bırakmalar..

    hocaya her türlü çirkin sıfatı yakıştıran, sabah akşam algı peşinde koşan, yapmadıkları rezillik kalmayan, açık açık türlü düzenbazlıkları, zorlu buluşmalarını, limit pazarlıklarını yapan adamlar can ciğer pozlar, hem de samiyende!..

    içeriye şahin, dışarıya kuzu.

    özel işlerini, ticari kaygılarını ve geleceğini galatasarayın menfaatlerinin üzerinde tutanlarının yeri değildir bu kulübün yönetim be başkanlık makamları. zamanında eleştirdik diye yemediğimiz yafta kalmadı.liseci bile olduk! neyse umarım bazılarının gözleri açılmıştır artık!

    bu arada olayların bu raddeye gelmesine son noktayı koyan arda olayındaki tutumlarını zerre eleştirmiyorum. eleştirdiğim kısmı olayın bu raddeye gelmesine izin vermeleri. çıkıp biz yönetimiz biz ne dersek o olur diye şovunu yapacağına, paralı muhabirler üzerinden bu işi yürüteceğine, ilk gün çıkıp konuşsaydın bugünkü gibi, deseydin ki ardayı şu şu sebebten almıyoruz, konu kapanmıştı. yok gündeme gelmedi hiç, yok hocanın talebi olmadı vs..

    son yönetim kurulu istifalarından da anladığım, sanırım fişleri çekilmek üzere. bu seneyi tamamlayabilecekler mi emin değilim. tek endişem hocaya ve dolayısıyla takıma zarar vermeleri. umarım sağ duyu galip gelir ve herkes galatasarayın iyiliği için sahaya odaklanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın