• 983
    daha önceden de tahmin ettiğim gibi (bkz: #2835629), an itibariyle sezon ortasının en zorlu dönemeçlerinden biri olan tottenham - manchester united - wolves üçlemesinden yara almadan çıkmışlar ve oynadıkları 23 maç sonunda 67 puanla fm tadında takılmaktadırlar.

    haftada en az 3-4, haftaiçi oynanırsa ayrıca bir 3-4 epl maçı izleyen biri olarak 23 ocak 2020 wolverhampton liverpool maçı dışında bu üçlemede puan bırakabileceklerini sanmıyordum; tahmin ettiğim gibi puan bırakmaya yaklaştılar ancak, zor da olsa bence ligin en zor deplasmanından yara almadan çıktılar ki burası çokomelli.

    eğer şampiyonlar ligi kapsamında geniş bir rotasyona gitmeleri gerekmez ve lig maçını eldeki puan farkı ile yemeyi göze almazlar ve şampiyonluk baskısını kaldırabilirlerse 31-32. hafta gibi, yani 8-9 maç sonra kupayı kaldırırlar. yalnız burada ucl - epl bakılırsa riske etmeyecekleri cenah epl olacaktır, zira liverpool taraftarı açısından şu anda epl > ucl. dolayısıyla klopp’un, puan farkının azalmasına izin vermeyeceğini ve oyuncular üzerinde şampiyonluk baskısı / stresi oluşturmadan yola devam edeceğini sanıyorum.

    olur da bu hafta sonunda mou guardiola’ya çelme takar ve liverpool sanıyorum 2 gün sonra oynayacağı soton maçından galip çıkarsa (soton güç olarak denk olmasa da sadece 1 günlük ara sıkıntı olabilir) sonrasında liverpool’un norwich, west ham, watford, bournemouth dörtlüsünden 12 puan alıp merseyside derbisine bu şekilde gideceğini sanıyorum. ilginç olay, bu maç her şeye gebe. sezondan en ufak bir beklentisi olma hakkı dahi bulunmayan everton, don carlo önderliğinde, invincible liverpool’un yenilmezlik serisine son vermek için her şeyi yapacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın