• 2784
    arda turan konusu özelinde yanlış yaptıkları hiçbir şey yoktur.

    arda konusunu fatih hoca durduk yere gündeme getirdiği zaman, mustafa başkan basına demeç vererek "bu oyuncu gündemimizde değil" diyerek transfer iddialarını bizzat kendisi yalanlamış ve konuyu kapatmıştır. ancak kaos sevdalısı medya "arda galatasaray'a hayırlı olsun, imzaların atılması an meselesi, fatih hoca okeyi verdi arda geliyor" türü yalan haberlerle ortalığı karıştırıp "başkan sözünü yiyecek" yaygarası yaparken, fatih hoca bugün kendisinin de itiraf ettiği üzere "arda'yı alın" baskısına devam etmiştir. galatasaray başkanı da yalı kazığı olmadığı için itibarını korumak adına gereken tedbiri almak durumunda kalmıştır. mesele bu kadar basit.

    kısacası başkan bütün ülkeye "arda'yı almayacağız" dedikten sonra "arda'yı alın ve lafınızı da yiyin" diye ısrar etmeye devam edersen raconu bozmuş olursun. bu sefer başkan da raconu bozar, medyadaki adamlarına "arda gelmiyor haberini yayın, konuyu kapatın" diye emir verir. fatih hoca kadar tecrübeli bir isim, arda gibi pis bir adam için galatasaray'ı bu kadar yıpratmamalıydı.

    başka mevzularda içeriden haber sızması hiç hoş bir durum değil. ama arda'nın hatırlı dostları galatasaray'ı kaosa sürüklemek ve başkanı itibarsızlaştırmak için medya silahını kullanırken mustafa başkan'ın da aynı silahla cevap vermesi gayet adil. sakin kafayla düşündüğü zaman fatih hoca da buna hak verecektir diye inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın