resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23810
    bundan bir ay önce adını ananın dilini kesip, yüzüne kezzap atabilecekken, şimdi arda için "yönetimle ayrılık yaşadım, ben ilk günden beri değişmedim, kendimi yönetimle kavga ediyor dedirtmemek için çok zorluyorum" diyebilen hocamız.

    şu tantanaya sebep olan adam da akşam pazarında satsan ciğeri beş para etmeyecek arda inanılır gibi değil. milli takım uçağında hocaya küfür eden arda, kuyusunu kazan arda. neye karşılık anlaştın arda ile? ne katacak arda bu takıma? bundan 6 ay önce arda bu formayı haketmiyordu da şimdi neden ateşe verdin heryeri forma giydirmek, onore etmek için?

    biz burada oyuncu değişikliği geç geldi diye yırtınıp duralım, hoca futbolu falan bırakmış. arda için nasıl poz kesip laf sokacağını düşünüyor. basın toplantısında alınan ilk soru arda ve iki dakika içinde tüm kinini kustu. öyle bir kafa var ki asla kimse konuşmasın sadece ben konuşayım. istemese bile istemiyorum diyemesin yönetim. yok bu süreç çok iyi yönetilmeliymiş. kim s.kler ya arda'yı? arda kim ki süreci iyi yönetilsin? elini öptü diye herkes secde mi edecek minyatür magandana? aslında arda geri gelsin şöyle yine seni bir kalaylasın milletin önünde, bugünkü laflarını birbir yedirsin sana istemiyor değilim ama işte neyse.

    bu sezon bitti arkadaşlar hiç zorlamayın. artık gerisi teferruat. hocaya rağmen futbolcular ne yaparsa o. selçuk'a, belhanda'ya forma verip ilk mağlubiyetten sonra "arda'yı almazsanız böyle olur amk" demek için fırsat bekliyor olabilir. okan'la, suat'la, hagi ile falan dirsek temasında bulunmamızda fayda var. hoca belli ki yine ateşe verip gidecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın