• 23950
    geriden hızlı oyun kurmak vs. tempo yapmak.

    bu ikisi arasında bocalıyoruz bu sezon, türlü taktikler deniyoruz ama gerek oyuncu performansları, gerekse yaş faktörü sebebiyle bir türlü istediğimizi gerçekleştiremedik.

    hatırlarsınız, sezon başında fatih hoca seri'yi defansa yakın oynatıyordu da burada herkes seri'yi ilerde kullanamıyoruz, yanlış bölge falan diye eleştiriyordu. şimdi o eleştiriler lemina'ya döndü, bu kez de lemina çok defansif kalıyor. nzonzi zaten o adam değil, yani oyun kurucu, süpürücü değil. o işin şahı fernando'ydu işte, niye gönderdiysek...

    aslında bizde bir de mariano faktörü var ama keşke eyt olmasaydı kendisi. mariano'nun bek performansı bu denli düşmese geriden oyun kurma konusunda doktora tezi yazacak kadar iyi çünkü. bazen düşünüyorum, ulan şu adamı acaba ön liberoda bir denesek nolur diye. biraz bassa, koşsa falan olur da, oyun kuracak ama bu kez dönenleri toplayamayacak. selçuk gibi oynayacak yani. çok kontraatak golü yeriz...

    geriden oyun kurma görevini seri ya da lemina gibi ilerde tempo yapabilecek adamlara verince ve ilerdeki adamlar babel, belhanda, soso gibi "yürüyenler" olunca, haliyle bu kez de tempo yapamıyoruz ve sürekli topu geveliyoruz.

    emre akbaba, taylan ve bi nebze ömer bu tempo sorununu çözebilir gibi görünüyor şu an için. geriden oyun kurabilmek çok önemli, zira çıkarken topu yanlış yere atarsanız hazırlıksız yakalanıp direkt gol yiyorsunuz zaten. bu yüzden hocanın şu an lemina'yı orada kullanmaktan başka alternatifi yok gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın