• 23939
    2019-2020 sezonunu şampiyon tamamlamasak bile 2020-2021 sezonu için şimdiden ümitli olduğum takım.

    bu ümidim sebebi, medyada yer alan sene sonu için bittiği iddia edilen ve 2019-2020 sezonu kış transfer dönemindeki yaptığımız transferlerin bir plan doğrultusunda yapılması.

    dediğim gibi eğer, mert hakan yandaş ile emre kılınç sezon sonu gelirse 2020-2021 sezonunda elimizde mert hakan yandaş, emre kılınç, emre akbaba, taylan antalyalı,ömer bayram ve adem büyük gibi 6 tane rotasyonda ve ilk 11'de kullanabileceğimiz oyuncular olacak. bunların yanı sıra 2020-2021 sezonunda emin bayram ve ışık kaan arslan'ın a takımda düzenli rotasyona gireceğini düşünüyorum. yani elimizde kullanabileceğimiz 8 tane yerli oyuncumuz olacak. bunların 5 tanesi milli takımın da bir parçası olması çok büyük olasılık. yani bu oyuncular geçen yıllarda olduğu gibi sadece yerli oldukları için yedek kulübesinde yer alacak oyuncular olmayacak. ayrıca taylan'ın da acemeliğini bu sene atlatacağını düşünürsek seneye bir sakatlık durumu olmadığı durumda ilk 11 oyuncusu olması bile olasılık dahilinde.

    defans bloğumuzda luyindama-marcao-saracchi kesin. bunlar da güvenebileceğimiz oyuncular. hatta marcao giderse de yerini doldurmak zor olmaz. ben buraya fatih hoca'nın bir sağ bek alacağını düşünüyorum.

    orta sahada bence bütün yaz lemina transferi için uğraşacağız. eğer belhanda, diagne ve sofian'ı iyi paralara satabilirsek direkt bonservisini bile alabiliriz lemina'nın. lemina-taylan-mert hakan-emre akbaba- ömer bayram-jesse -emre kılınç 7 lisine mehmet özcan'ı da eklersek, yapacağımız her transfer ekstra güç katar. tabii sağa-sola ve orta sahanın ortasına toplam 3 tane daha transfer gerekir fakat hiçbiri olmadığı takdirde bile, karalar bağlamamıza gerek kalmaz.

    ileri uçta bu seneye nazaran daha çok dinlenen ve yaz kampına katılmış bir falcao ve avrupa şampiyonasından gelmiş babel olacak. gönül ister ki babel'i de satalım fakat satamazsak bile adem-falcao-babel üçlüsüne genç ve target man oynayabilecek bir oyuncu alırsak 4 kişiyle rahatlıkla götürebiliriz. bu genç target man'inimiz de falcao ve babel'in yanında hem güzelce gelişir hem de kötü durumda direkt tepkilerin odağında olmaz.

    yani özetle 2020-2021 sezonunda küçük rötuşlar yaparak şuan oynadığımız 4-4-2 dizilimini geliştirebilir ve çok iyi seviyelere gelebiliriz. umarım hoca tekrar pas temelli 4-1-4-1 e dönmek istemez. :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın