resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23774
    2019-2020 sezonundaki gereksiz selçuk inan ısrarı yetmedi şimdi de arda turan ismini ortaya atıp sonsuz kredisini kullanarak gereksiz bir ismi galatasaray'a getirmeye çalışıyor hemde taraftarla karşı karşıya kalmak pahasına. ben artık bu inadını yaşının ilerlemesine yoruyorum başka bir şey değil. herhalde taraftar önünde elinin öpülmesi gururunu inanılmaz derecede okşadı hocanın.

    sayın hocam burası galatasaray futbol kulübü hepimizden iyi bunu sen biliyorsun. yetenekleri körelmiş, takıma faydasından çok zararı olan ya da olabilecek adamları ıslah etme kurumu, hayır kurumu, rehabilitasyon merkezi değil. istersen aydın yılmaz'ı geri çağıralım, sabri reyizi de futbola geri döndürelim. onlarda bizim değerli evlatlarımız ne de olsa.

    fenerbahçe bu sene emre belözoğlu'nu transfer etti ama adam 39 yaşında koca kafalı "adam" ın kadroya giremediği takımın beyniydi üstelik yaşının üstü bir katkı sağlıyor ve sağlamaya devam ediyor. düşünüyorum ediyorum bu şahsın transferi için bir tane bile mantıklı gerekçe bulamıyorum gerekçelerin bittiği yerde de devreye "fatih terim inadı" giriyor. yok aradaş bir allahın kulu "abilik yapacak, orta sahanın beyni olacak, soso'nun uçuramadığı kanatlarımızı uçuracak" falan desin tek bir mantıklı gerekçe yok.

    işin kötü tarafı artık bu hatalarından da ders almıyor selçuk inadı yüzünden taraftarın büyük bir kısmını karşısına almışken şimdi yetenekleri körelmiş, galatasaray'a hiç bir fayda sağlayamayacağı aşikar bir adam için işi inada bindiriyor.

    eğer bu kararlarından ötürü kendisini eleştirmek "fatih terim düşmanlığı" ise ben sıfatımdan da gurur duyuyorum. bazı futbolcular için bir an evvel takıma fayda/zarar değerlendirmesini tekrar gözden geçirmesini istediğim teknik direktördür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın