resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23745
    arda’nin gelisi kendisinin hanesine benim icin buyuk bir eksi yazar. saha disi hadiselerini gectim, “futbolcu” olarak neden gelmemesi gerektigi de zaten cogu entryde anlatilmis.

    kademe kademe gidersek, gelmesini istemiyorduk fakat geldi. siradaki soru kac paraya oynayacagidir. mac basi ucret bile zararimiza olur, her yil 1905₺ ucrete ben fitim, tek kurus ustune hayir. bu transfere karar verenler penceresinden bakarsak dahi 1 milyon ₺’yi gecmemeli en arda asigi senaryoda bile.

    yine sonraki kademeye gecelim. bir onceki asamanin iyimser secenegi 1905₺ ile bu asamaya gelelim. sozlesme pazarliginda kendisiyle konusulmali hatta basin onunde, kulubede oturmayi goze aldi mi, bu konudaki dusuncelerini ama acik ama alt metinlerle anlatmali.

    bu kademelerin iyimser seceneklerinin olusabilmesi bile cok supheli. sonraki kademe bence en onemlisi, hocam bu transferle sampiyon olmak zorundasin maalesef. su 11 yerine bu 11’le cikmak, selcuk’a dahi yer yer kadroda sans vermek senin kararindir ve nihayetinde bir tercihtir. yanlistir bence fakat tercihtir. tum bu yanlis tercihler icin bende kredin bu sezon veya baska muhtemel sezonlar sampiyon olamasak bile hala yuksek, oyle olmaya da devam edecek.

    galatasaray icin; baskansiz, hocasiz, forvetsiz, baskanlar degistirip, hocalar degistirip, her ikisini de degistirip sampiyon olduk mottosunu cok sik kullanirim. hatta dusunurum de ulan acaba ne kaldi denenmedik diye. mottonun cogunu cevapladigin gibi bunu da sen cevapladin hocam. arda transferi sampiyonluk mecburiyeti transferidir. o yuzden kendini boyle koseye sikistirmana cok uzuldum hocam. milyon tane seyle ugrasiyorsun ve cogunda da hamle senden gelmiyor. cevap hakkini kullanmak icin ugrasiyorsun farkindayim sonuna kadar da arkandayim fakat o dertler yetmiyormus gibi kendini boyle baski altina alman beni cok sasirtti. ‘bir bildigin’ ile yine sampiyon yap, saskin saskin dok bizi sokaklara ne diyeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın