• 23932
    fatih terim’in feghouli’den vazgeçmemesinin nedeni galatasaray’ın şu an oynadığı diziliştir.

    galatasaray hücumdayken 3-5-2 düzenine geçiyoruz. bugün özelinde marcao-lemina-donk geri üçlüsünü gördük top bizdeyken. rakip yarı sahada ise ömer bayram ve feghouli içeride konumlanarak seri’nin oyun kurmasına yardım ediyorlar.(bunu yaptıklarını düşünmesem de beklenti kendilerinden bu) elimizde sağ kanatta oynayabilecek orta saha karakterli tek oyuncu soso olduğu için bu sistemde vazgeçilmezimiz olacaktır. benim önerim ise bu sistemde oynamaya devam edeceksek o bölgede taylan’ın da oynayabileceği yönünde.

    akıllardaki soru: onyekuru gelince nasıl bir düzene geçeceğiz? şu anda oynadığımız kanatları içeride konumlandırdığımız oyuna kesinlikle uygun bir oyuncu değil onyekuru. fatih terim de onyekuru gelince sistemi değiştirir mi ondan da emin değilim. bana göre ilerleyen günlerde hücumda akbaba’nın yerini onyekuru alabilir.

    galatasaray sistem değiştirip sene başında oynamaya uğraştığı 4141’e dönüp onyekuru’yu kanatta konumlandırırsa da formları yüksek olan emre akbaba ve taylan antalyalı bu sistemde kendilerine yer bulamayacaklar. ömer’i sol iç seri’yi sağ iç görürken ilerde onyekuru-falcao-feghouli(jese) üçlüsünü göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın