• 297
    şampiyon olamazsak dünyanın sonu olmayan sezondur. 2 sezon üst üste şampiyon olduk. bu sezon da olabilirdik ama işler umduğumuz gibi gitmedi. olabilir. her sezon şampiyon olunacak diye bir şart yok. juventus ve bayern dışında böyle bir baskın durumda olan takım da yok zaten.

    kaldı ki bu takım 2,5 sene daha sallan yuvarlan gidecek. yani biz önümüzdeki yaz lemina'nın bonservisini alabilir ya da en iyi ihtimalle kendisini 1 sezon daha kiralayabilirsek başarılı sayılırız transfer konusunda.

    ancak burada sıkıntı bu durumu şımarık galatasaray taraftarına kabullendirebilmek. sanki 6 senedir şampiyon olamayan, 10 senedir şampiyonlar ligine gidemeyen bir takımmışız gibi gemiler yakılmaya başlanmış. biraz ayaklarımız yere basacak artık. bu çileyi çekeceğiz. 5 senelik bir anlaşma yaptık uefa ile. seve seve uyacağız. bu şartlarda şampiyon olamamak da normaldir.

    şu sezonun ikinci yarısında, önümüzdeki sezon takımın iskeletini oluşturacak adamları bulsak, takım olarak bir oyun oturtsak ve gelecek sezona hazırlık yapsak bile yeter. biraz iyi oyunla 2. hatta fener'in ya da trabzon'un arkasından 3. olmak bile bizi bir anda şampiyonlar ligi elemelerine itebilir.

    bizim esas büyük takımların hedefsiz kaldıklarında yaşadıkları düşüşe geçme lüksümüz yok. hem taraftar, hem takım, hem de camia olarak son dakikaya kadar şampiyonluk en olmadı ikincilik hedefini kovalamak zorundayız. olmazsa olmaz. onu o zaman düşünürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın