• 23898
    hali hazırda oynayanlar ve arkadan gelenler açısından zengin bir yerli rotasyonuna sahip takım.

    eğer takım içine bir şekilde adapte edilip kullanılabilirse, taylan antalyalı,emre akbaba,ömer bayram,adem büyük,okan kocuk gerektiği zaman 11'de gerektiği zaman kulübede kullanılabilecek kalite futbolcular.

    keza alttan gelenlere bakacak olursak orası da gayet umut vadediyor. yunus akgün,mustafa kapı,emin bayram,atalay babacan,berk balaban eğer yeteneklerinin üzerine giderlerse çok etkili olabilme potansiyeline sahip isimler. söz gelimi yunus akgünne zaman a takımda süre alsa eleştirilmesine rağmen kendi yaş gurubunda oldukça etkili. keza şampiyonlar ligi gurubunda bu sene oldukça sivrilen bir performans sergiledi. bu açıdan hocanın bu çocuklara ilk 11'de şimdilik forma vermeyip, yeni nesil sosyal medya taraftarının önüne atmaması oldukça olumlu. doğru zamanda formayı kapması en az potansiyeli kadar önemli.

    eğer yaz transfer dönemi için alttan gelenler ve hali hazırda takımda olanların yanına bonservissiz şekilde emre kılınç,hakan mert yandaş ve defansın önünde oynayabilecek okay yokuşlu, dorukhan toköz tarzı bir türk pasaportlu birini de katabilirse ne yerli rotasyonu ne yabancı sınırıyla ilgili en ufak bir problemi kalmayacak bir takım galatasaray. ve şuan için mehmet özcan bu pozisyon için bas bas bağıran bir konumda. düşük bir bonservis karşılığında alınabilir.

    velhasıl kelam eğer planlama doğru yapılıp, genç futbolcular için prosefyonel düzeyde fizyolojik ve psikolojik olarak gerekli destek sağlanırsa gelecek yıllar için takımın önü çok açık. şu yerli çeşitliliğine ulaştıktan sonra, bu arkadaşların yanına yapılacak doğru yabancı transferlerle hem dinamik, hem güçlü, hem de ekonomik muazzam bir takım oluşturulabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın