• 23897
    anlık yabancı sayısı, kiraya gönderdiklerimiz hariç 17 olan futbol takımımız. şimdi bu isimleri sırasıyla sayarsak;muslera, luyindama, donk, marcao, mariano, nagatomo, saracchi,linnes, nzonzi, seri, lemina, belhanda, feghouli, sekidika, onyekuru, andone,falcao.
    bu isimlerden iki tanesi kesin olarak listede yer almayacak diyebiliriz. kim bunlar? nzonzi ve luyindama. kaldı 15.
    bu 15'ten iki tanesi muallak duruyor. kim bunlar? belhande ve andone. belhanda gidecek deniyordu ama yine haberler kesildi, andone de şubatta dönecek falan diyorlar ama daha son karar da verilmedi deniyor. hadi iyimser bir tablo ile de ikisini de yolladık diyelim, kaldı 13.
    bu 13'ten de nagatomo ve mariano'nun da kulüpten gönderileceğini varsayarsak elde 11 yabancı kalıyor. yani yabancı sayısına karşı kendimce çizebileceğim en iyi senaryo bu. feghouli'nin gideceğini falan sanmıyorum.
    peki, oldu ya andone ile belhanda takımda kaldı, bekler de hala duruyor; sayı tekrar 15'e yükseldi. o zaman kesin olarak bekleri ya yollayacağız ya da linnes tarifesi uygulayıp oturtacağız, sayı tekrar 13'e düşecek. bir kişilik boşluğa da herhalde yıldırım mert çetin olacak gibi durmuyor, bir yabancı stoper alınır diye tahmin ediyorum. olur da yerli bir stoper alırsak duruma göre bir forvet daha alınabilir. andone kalıyorsa forvete ne gerek var diyor gibisiniz ama maalesef yarım sezon sakat kaldı, dönüşü şubat diyorlar, ne vereceği meçhul. yerli stoperden sonra bir forvet daha mı olur, diagne mi olur bilmiyorum ama bir forvet daha düşünülebilir eğer forvet alınacaksa. ya da sayı 13'e düştükten sonra andone de yollanıp birer yabancı stoper ve forvet de kiralanabilir. opsiyon daha da oluşturulur düşündükçe, duruma göre de bir rota çizilir ama bu entry'nin sonucu her halükarda en kötü 1 kişilik kontenjan açabileceğimizi göstermek. o boşluk ya da diğer senaryolar olursa boşlukların nasıl dolacağı da teknik ekip ve idari kadronun meziyetine kalmış olacak. ve son olarak şunu da ekliyorum, yukarıdakilere benzer senaryolar oluşursa sekidika'yı da kiralık yollamaya pek gerek görmüyorum, kendimiz faydalanabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın