resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23608
    yanındaki günümüz futboluna ayak uyduramayan yardımcılarını ve evlatlarını kulupten arındırmadığı sürece sürekli eleştirilecek hocam.

    kendisi de malesef günümüz futbolunun dinamiklerine hakim değil. hocam hala daha doksanlı yıllardan kalma taktik anlayışları ile başarı bekliyor. bu şekilde başarı gelmediğini son şampiyonlar ligi serüvenlerimizde gördük. taktik teknik bilgisi yüksek yardımcı antrenörler edinmeli. hasan şaş ve ümit davala ile sadece arkadaş kalabilir; kendilerinde yardımcı hoca vasfı ne yazık ki yoktur. aylarca söyledik ve söylemeye devam edeceğiz.

    önce çevresini değiştirmeli, iyi bir scout ekibi ve teknik taktik analiz gücü yüksek , tercihen yabancı adamlar ile başarı gelir. diğer türlü yola devam edilirse ancak şapkadan çıkacak tavsanı bekleriz. her sene karşımızda aval aval bir başakşehir bulamayız. türkiye ligi yabancı sınırının kalkması ile son yıllarda biraz olsun kendine geldi. anadolu kuluplerinden puan almak artık o kadar da kolay değil. hele deplasman maçlarında üç büyükleri ağlatıyorlar.

    kendisine çok iş düşüyor. önce yakınındaki adamlardan uzak dur hocam. hele bir selçuk gerçeği var ki futbolu bıraktıktan sonra yanına falan almaya kalkarsan sonun çok yakın olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın