• 23894
    2019-2020 futbol sezonunun ikinci yarisinda yine kiraliklarla, 6 ay sonra gidecek adamlarla sampiyonluga oynamaya calisacak, sonra haziran ayinda yine kiralik pesinde kosacak, muhtemelen yine bir sürü uyum bilmem ne sorunu yasayacak takim.

    şu beşiktaşın once vefa diyip sonra ucup kacarak basladigi ama sonra burun ustu cakildigi* senaryoya benzetiyorum. onlar da kiralik kiralik kiralik diye el şeyiyle gerdege girmeye kalkmislardi. ffp falan anlamam ben. sirf isim diye kiralik gelecegine, ucuz ama is gorecek ve makineye disli olacak jesse gibi adamlar gelsin.

    lig şampiyonluğundan aldigin parayi kiraliklara gomeceksek biz ne zaman buyuk olacagiz? boyle boyle her sene sampiyonlar ligine gideriz diyoruz da, yarin sampiyonlar liginin formatı degistiginde* ne halt edecegiz? kimse çop takimlarla oynamak istemiyor. kizmayalim ama bizi de oyle goruyorlar.

    bakin ajax'in tarihine, dibe vurdugu donemler de var ama bir ekol var. bir akademi huviyeti var. bir sekilde yeniden toparlaniyorlar. biz ne zaman ekol olacağız? biz ne zaman iste galatasaray'in futbolu budur diyeceğiz? 3-5 seneyi gectim, gelecek yaz nasil bir yapilanma olacak, belli mi?

    sampiyonluk falan umurumda degil, ben kimlik istiyorum. hedef istiyorum. boyle boyle kiralik falan yok arkadas, 6 ay sonra, 1 sene sonra gidecek adamlarla ben bag falan kuramiyorum. yukarida da bahsettim. daha fazla ustune basarak soylemenin anlami yok. hayir, bu benim dusuncem, cidden sikildim, rotasyon rotasyon rotasyon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın