resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23595
    bu kafayla giderse mart sonu temmuz'u bekliyorum demesi beklenen hocamız. yahu bu kadar saçmalamasının mantıklı bir açıklaması yok. 11 ocak 2020 galatasaray adana demirspor maçı'na çıkardığın 11'e bakalım;

    okan/linnes-ahmet-marcao-nagatomo/feghouli-belhanda-seri-ömer/emre akbaba-falcao

    1) şimdi sen bundan 3 gün sonra türkiye kupası'na çıkacaksın, bu 11'lemi başlayacaksın ? başlasana bak bakalım neler olur o maçta?
    2) ilk yarıda zaten herkes çileden çıkmış,bu adamların çoğundan bıkmış iken sen böyle bir 11 çıkarıyorsan hiç ağzını açıp da ocak'ı bekliyorum deme hakkın olmaz. daha hala belhanda-nagatomo-ahmet'ten ne bekliyorsun?insanları neden bezdiriyorsun hocam artık ya? bu nedir ya?
    3) ilk 11'i neden oturtmayı denemiyorsun ? neden? neden? neden? çok mu zamanımız var bizim? kime neyin mesajını veriyorsun artık? böyle bir orta saha ile çıkıyorsan ben sizi sallamıyorum, uyuz oyundan da memnunum mu diyorsun? kabız oyunumuzdan zevk alıyorsun demektir bu. kimse bu hazırlık maçıdır diye savunmaya kalkmasın, hazırlık maçı fln evet ama dünkü 11'e sadece bir jesse-feghouli değişikliği ile başlasaydın olmaz mıydı? 2 maçtır yedek gibi 2.yarılarda oynatıyorsun adamı. adamı bir görelim aslına yakın takımla neler yapıyor yada neler yapamıyor? onun tipinde elinde bir oyuncu yok iken aynı tarz 11 ile çıkarak neyi deniyorsun? futbolda en önemli şey önündeki sağındaki solundaki adamlarla nasıl oynayacağını, nereye koşu atacağını, nasıl pas atağını kavraması yani takımla daha fazla kaynaşması, takımla uyumunu sağlamak için var, hele de böylesi kısa süreli aralarda.

    şu taraftara gerçekten ayıp ediyorsun hoca. selçuk bölümüne hiç geçmedim bile. arda'yı da al yanına rahatla, biz de burada sıkıntıdan kendimizi mikelim olur mu ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın