• 2733
    bu ara transfer dönemine kadar transferde başarısız bulduğum yönetimdi. bu ara transfer döneminde de oyuncular galatasaray'ı istemese ellerine yüzlerine bulaştırabilirlerdi.

    iyi oyuncular getirdiklerini kabul ediyorum, yanlış anlaşılmasın.

    fakat şu ana dek birinci sorun, geç kalmaları. en büyük sorun bu. bu takıma nzonzi, seri, lemina ve falcao son hafta katıldı mesela. zaten gomis'i satıp forvet getirmemelerinden bahsetmiyorum. sonrasında bir devre forvetsiz oynadık, sanki hiçbir hazırlık yapılmamış bu ayan beyan görünen duruma, gidip transferin son günü diagne'ye 10m bayıldık. oysa forvet alacağımız net iken, daha eylül'den her şeyi hazırlamaları gerekirdi.

    ikinci sorun ise, bilgi sızması. falcao zaten ortada da, vedat muriqi, jesse, onyekuru, hepsi sızdı basına. yanlış bu. orada ali koç varken çok yanlış. jesse'nin sözleşmesi bitmese ve oyuncu istemese mümkün değil alamazdık bu kadar ayyuka çıktıktan sonra. onyekuru da istemese mümkün değildi.

    ikna kabiliyetleri, bu durumdaki takıma getirdikleri oyuncular konusunda teşekkürlerimi sunuyorum kendilerine. ama "ağbi atalanta kadar top oynamıyoz yea" diyorsanız, o transferler kampa yetişecek. hiçbir şeyi tam yapmayıp sonra onlardan iyi oynayalım demek hayal...
App Store'dan indirin Google Play'den alın