resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23575
    kendisini eleştiren insanlar fatih terim'in başarısız olduğunu söylemiyor. aksine yaptığı hatalardan dem vuruyor. fakat sözlük genelinde fatih terim'i eleştiren herhangi bir yazıdan sonra direk yazarlar nankörlük ile suçlanıyor.
    demokrasinin ve ileri toplumların bizden en büyük farkı eleştirilebilme ve bunu tolere etmedir. hatalarından ders alıp, yapıcı eleştirileri kendisi için avantaja çevireceğine aksine daha fazla öfkelenmek tam türk tipi bir davranış.
    galatasaray'ın ortak menfaatlerini düşünen aklı selim herkes çıkarımlarda bulunuyor ve bunun için çabalıyor. galatasaray sözlük gibi kalbur üstü bir platformda her yazarın yazdığı entry çok önemli ve değerli. fatih terim başlığında olumsuz yazılan her yazıdan sonra insanları nankörlükle suçlamak bana göre bu sözlüğe yakışmıyor.
    hocanın koyu bir fanı, aşığı, yaptığı her hamleyi koşulsuz kabul edebilirsin. bu diğer insanların hocayı eleştirmeyecek ve kabul edeceği anlamına gelmiyor.
    galatasaray başkanları ile hocanın problemlerini anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum. buna hangimiz itiraz edebiliriz. sene başından beri hoca saha ile değilde dışarısı ile ilgilenmeyi kendine misyon edindi. cellat gibi bekleyen, ceza vermek için ellerini sıvazlayanlara malzemeyi verdi ve bir çok ceza aldı. bunun böyle olacağını hepimiz tahmin edebiliyorken hoca bu duruma nasıl kayıtsız kaldı.
    sahaya çıkan onbirler, forma adaleti konusunda ki sıkıntılar hepimizin malumu. bunları görmezden gelip sineye çekmek hocayı ileri değil geri götürecek. ben yaptım oldu diyip kestirip atmak hocaya yakışan bir davranışta değil.
    her galatasaray taraftarının efsanesidir fatih terim. metin oktay'ın hikayeleriyle büyümüş bir nesil olarak gözlerimizin önünde büyüyen bir efsane oldu fatih terim. gelecekte fatih terim belkide metin oktay'dan daha büyük bir efsane olacak. fatih terim galatasaray'ın ortak değeridir. sen çok sevebilirsin ama diğer taraftarlarda fatih terim'e saygı duyuyor. bunu sakın unutma sevgili sözlükdaşım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın