resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23554
    hocanın son haftalardaki özellikle de son günlerdeki hal ve tavırları ünal aysal-fatih terim gerginliği ve istifa dönemini aklıma getiriyor.
    çok garip durumlar.
    arda turan mevzusunda ben kimseden istemedim diye vurgulayarak konuşması, onyekurunun numarasını ben bilmeden bilenler vardı demesi falan bunlar hiç hoş açıklamalar değil. bir de arkasından çözeceğim bulacağım vs diyor.
    yani en basitinden yönetimi hedef almamış olsa bile neden galatasaraydaki açığı kamerada söylüyorsunuz ki? durum aynı lise müdürünün istiklal marşında önce "birileri wc de sigara içiyormuş onları bulacam" vs demesine benziyor. e bu müdürü gülünç duruma düşürürdü o zamanlar biz "bulursun bulursun ehü ehü ehü" yapardık, sistemde açık yaratmak bize haz verirdi adeta, çocukluk işte.

    ne bileyim arkadaşlar hoca son dönemde bir garip. bir zorlu tiviti atıp bizi gazlıyor, aha diyoruz yönetim futbolcu taraftar diyoruz, pat!! karakterini yitirmiş vasıfsız yaşı geçmiş hayattaki en büyük birkaç başarısından biri galatasarayda oynamış olmak olan bir topçu için iç karmaşa çıkıyor.
    hakkımızda hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın