resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23550
    ne başkan arda bu kapıdan giremez dedi, ne de fatih terim ben arda'yı istiyorum hemen alınsın dedi. arda gelmek istiyorsa taş koymam, florya'da yetişmiş(florya bayrağını barcelona'ya kadar taşımış) burada bırakmak isteyebilir ben taş koyacak açıklama yapmaktan imtina ederim dedi. ancak bazı sözlük yazarları kendi kendilerine başkanı çiğnedi şöyle oldu böyle oldu başkan konuşmuş sana laf düşmez gibilerinden garip bir kaos ürettiler. sözlük dışında da pek bir kaos göremiyorum o da işin başka bir boyutu.

    tekrar hatırlatmakta fayda var. galatasaray futbol takımının sadece teknik direktörü değil aynı zamanda divan kurulu üyesidir kendisi.

    taraftarı dinlemiyormuş. taraftarı dinleseydi badou ndiaye'yi sattığımız, fernando'nun sakatlandığı 2017-2018 sezonu ocak transfer döneminde ryan donk'a gelen maaşının 300.000 eurosunun ödeneceği kiralama teklifini kabul ederdi. biz de o sezon şampiyon falan olamazdık.* kendisi her zaman haklı olmayabilir. peki yazın itin götüne soktuğu adem büyük başlığında 3 aydır günah çıkartan taraftar her zaman haklı mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın