resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23539
    2019-2020 sezonu kış transfer döneminde, ligin zirvesi ile arasındaki 10 puanı nasıl eritebileceğini, takımı nasıl gençleştirebileceğini, 17 maçlık bir seride nasıl çelik gibi bir oyun planı kurabileceğini düşünmekten kafayı yemesi gerekirken; kendisi bu süreyi gelmiş geçmiş en ahlaksız, en terbiyesiz futbolculardan biri olan arda turan'ı takıma kazandırmak için taraftarından, başkanına tüm camiada yangın çıkararak geçirmeyi seçmiştir.

    2019-2020 sezonunun ilk yarısını tamamen fatih terim'in keyfine harcadık. anlaşılan ikinci yarısını da arda'yı takıma kazandırmak için harcayacak. kesinlikle güzel, istikrarlı, sistemli oyun hedefi yok. şampiyonluk gibi bir hedefi de yok. burada yazılanlar gibi o da aynen içinden "8 tane şampiyonluk kazandırmışım amk, o kadar da olacak herhalde" diyor. bu senenin tamamında akşam akşam eniştemle delirmeceler modunda takılıyor.

    arda ısrarının en geç sene sonunda kendisini bitireceğinden emin olmakla beraber olur da bitiremezse önümüzdeki sezon büyük ihtimal ile ilk 11'de hocanın unutamadığı ilk aşkını, askerlik arkadaşlarını, ilkokul öğretmenini falan göreceğiz. artık işi tamamen tek kişilik şova döktü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın