resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23528
    kendisinin unutkanlık hastalığına tutulduğunu daha önceki entry’lerimde yazmıştım.

    bugün unutmaya devam ediyor. milli takımda arada krizi çıktığında arda’yı ben değil türk milleti affetmeli, benden değil türk milletinden özür dilemeli demişti. dün arda elini öptü diye hemen yelkenleri suya indirip bir anda arda’nın galatasaraylılığından dem vurmaya başladı. hatırlatalım türk milleti arda’yı affetmedi, hatta ezici çoğunluğu arda’dan nefret ediyor.

    taraftara küfür etmiş futbolcuyu taraftara rağmen bağrına bastın, oynattın hadi sahip çıktın ve bu adam herkesi g.t etti ve muhteşem top oynadı, ulan deriz hocanın bir bildiği varmış, o da yok. yani hocanın bir bildiği de yokmuş, sırf inat.

    başkanı kameralar önünde eleştirdin, yaz dönemi istediğin her futbolcuyu, parasızlığa ffp’ye rağmen bu yönetim ikiletmeden aldı, kış dönemi geldi bu futbolcularla olmuyor dedin, takımı baştan aşağı değiştirttin, sezon bitti yine takımı yenilettin, bugün yine bunlarla olmuyor dedin, yönetim yine transferleri yapmaya çalışıyor. bu takımı sen kuruyorsun ancak değişmeyen tek şey oynattığın rezil futbol.

    hiç kimse galatasaray’dan daha büyük değildir, hiçbir teknik direktör galatasaray başkanı’ndan daha büyük değildir. 9 yılda 8 şampiyonluk verdin emeklerini hiçe sayacak değiliz ama efsane sadece sportif başarıyla olunmuyor. en küçük bir krizde demirören için galatasaray’ı bırakıp gittin. metin oktay sadece gol attığı için efsane olmadı “ben mi galatasaray mı sorusuna” galatasaray çünkü o daha vefalı dediği için efsane oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın