resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23512
    bilmiyorum farkında mı, ancak bu sefer süren veya aysal ile yaşanan sürtüşmelerden farklı bir durum var. belki de yakın tarihimizde ilk kez taraftar çoğunluk olarak başkanın yanında yer alıyor.

    senden özür dilemese, elini öpmeseydi ve mustafa cengiz kalkıp deseydi ki "arda turan, camianın evladı, bonservis bedeli de kazandırdı, o yüzden geri alıyoruz", tepkin ne olurdu fatih terim? sadece şu sorunun cevabını kendine sor ve artık şu egona bir dur demenin vakti geldiğini gör.

    bize ana avrat sövene de inadına forma verdiğine şahit olduk bu yıl. mesele sadece sana karşı sergilenen tavır mı o halde? senin kişisel ilişkilerin mi yoksa galatasaray mı aslolan?

    bizi dursun özbek belasından kurtarıp kulübü ayağa kaldırmaya çalışan bu adama karşı konumunu bilmelisin. madem ki aslolan galatasaray, o halde sen de üzerine düşeni yapmalısın. iki yıldır avrupa'da rezil oluyoruz, ligde toplayabildiğimiz puan ortada. adamlar kalkıp seni basının, medyanın önüne atmıyorlar. ama sen arda turan gibi biri için bile gerginlik yaratmaya kalkışırsan bil ki bu sefer tereddütsüz başkanın yanında yer alacağız.

    biz uzun vadeli planlar yapalım dedikçe sen başka başka davranışlar sergiliyorsun. ama ne dünyadan büyük hayallerine ne de aslolanın galatasaray olduğuna inanmayacağız bu gidişle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın