resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23466
    arda turan konusunda yaptığı açıklamaların neresinde problem var çözemedim. hoca belli ki arda’yı istiyor ve yönetim de bunu biliyor. eğer bir başkan, hocasının bir oyuncuyu isteyip istemediğini netleştirmeden basına demeç veriyorsa burada suçlu hoca mıdır başkan mıdır?

    transfere konu olan isim arda değil de onyekuru diye düşünün. ne demek istediğimi anlayacaksınız. onyekuru konusunda bu tip bir durum ortaya çıksaydı hâlâ fatih terim’e mi laf ederdiniz? yoksa başkan nasıl konuşuyorsun? mu derdiniz?

    malesef taraftarlarımız arasındaki arda turan ve fatih terim nefreti, bazı olaylara objektif bakmayı engelliyor. sahaya takımı başkan değil hoca çıkarıyor. hocanın kime ihtiyacı varsa ve şartlar olgunlaşmışsa alıp getirmek de başkana düşüyor. sen başkan olarak kendi kafana göre takımın hocasını ve fikrini önemsemeden açıklama yaparsan da böyle oluyor işte.

    transfere konu olan oyuncunun arda değil de “x” olduğunu düşünüp süreci objektif yorumlamaya çalışın. hepiniz hocaya hak vereceksiniz. ama içinizdeki arda turan ve fatih terim nefreti buna engel oluyor dimi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın