resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 23404
    galatasaray tarihinin yaşayan en büyük efsanesi. başarıya öyle alıştırdı ki, lig şampiyonluğu bile tam anlamıyla tatmin edemez oldu bizleri. andrea pirlo müritleri daha iyi bilirler gerçi ama dünyada gegenpressing, kompakt futbol vs. konuşulmaya başlamadan önce kendisi 2000’li yıllarda bu anlayış ile bizleri zaferden zafere koşturuyordu. her ne kadar kibirli,yüksek egolu maço tavırları oldum olası hoşuma gitmese de kendisine büyük sevgim ve saygım var. nasıl olmasın ki tanıklık ettiğim başarıların çok büyük bir bölümünde kendisi var. 17 mayıs 2000 galatasaray arsenal maçı sonrası sevinçten, 20 mart 2004 galatasaray çaykur rizespor maçı sonrası üzüntüden ağlattı beni.

    ancak kendisi son dönemde kalbimizi kırıyor. teşhis ve tedavi hataları, verdiği demeçler, taraftarla inatlaşması, forma adaletsizliği, duygusal oyuncu tercihleri yakışmıyor hocaya. bu hatalar camiada güven kaybına yol açıyor ve bu da sahadaki oyunu ister istemez etkiliyor. hocam lütfen kendine gel, seni sen yapan haline geri dön. saha dışıyla uğraşma, formayı hak edene ver, gençlere güven, selçuk inan ve arda turan gibi futbolu yıllar önce bırakan arkadaşlara karşı duygusal davranma.

    yine söylüyorum, başaracaksın, başarmak için uğraşacaksın. ama netice ne olursa olsun, sen bizim gönlümüzde hep kazandın,hep imparatorsun ve öyle kalacaksın. allah yardımcın olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın