• 263
    saracchi ve linnes ile defans bekleri, henry ve sekidika ile hücum kanatları istenilen hız ve açlığa kavuştu diyebiliriz. bu transfer döneminden bunlar dışında gelecekler açısından tek gerçekçi beklentim godin tarzı tecrübeli ve çok sağlam bir stoper. onun dışında kaan ayhan tarzı veya orta sahaya bemaga tarzı bir sürpriz olursa mükemmel ötesi olur diye düşünüyorum.
    gidecekler açısından bakıldığında, luyindama ve maalesef andonenin lisansları askıya alınacak gibi görünüyor. capon. mor ve nzonzi zaten gitti gibi. dilerim mariano ve belhanda da gider. ve hatta ve mümkünse babel ile de yolları ayırmak bizim açımızdan büyük kazanç olur. onun dışında arda gelecek gibi duruyor. bu konuda düşük maaş ve performansa dayalı sözleşme şartıyla imparator ne derse o olsun şeklinde bir görüşüm var. gelmezse neden demem, gelirse de öyle.
    en büyük soru işareti ise çagne olacak galiba. bir an evvel netleşmek lazım bu konuda da. gelecekse de gelmeyecekse de. gelmeyecek ise ve andonenin sözleşmesi askıya alınacak ise bence bir de forvet, en azından falcaoyu yedekleyecek tam da andone tarzı bir forvete daha ihtiyaç olacaktır. genel hatlarıyla kampa yetişen transferler ve bir de sürpriz beklediğim verimli bir transfer dönemi olacağını düşünüyorum, düşünmek istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın