resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23428
    yazar olduktan sonra ilk yazımı hocamıza ayırmak istedim. aşağıdaki resim bana göre şu an fatih terim ile galatasaray arasındaki ilişkiyi en net açıklayan durum.

    https://gss.gs/z6F.jpg

    istese uçup gidebilecek olanı hocamız, kafesin içindekini ise taraftarıyla birlikte galatasaray olarak tanımlayabiliriz. tahterevalli ise ffp, mali durum, zorlu rakipler, kulüp içerisindeki hainler diye uzattıkça uzatabiliriz fakat kısaca şu an geçmiş olduğumuz dönem olarak görüyorum. özellikle böyle bir dönemi atlatana kadar belli bir strateji, istikrar ve karşılıklı güvenin önemli olduğunu düşünüyorum. dolayısıyla hocamız bu dönemde yanlış oyuncu-kadro seçimi yaptığında, oyun olarak zayıf kaldığımızda, bazı işler ters gittiğinde ve istediğimizi sahada göremediğimizde hemen hocaya saldırmak (dozunda eleştiri tabiki olmalı) yerine biraz olsun böyle bir dönemde o konumda her türlü dış etkene rağmen kaldığını göz ardı etmemeliyiz diye düşünüyorum. uçsa gitse belki yine birisi o kafesin üstüne konabilir ama ağırlığı yeter mi?

    tabiki galatasaray yerde kalmaz batsa bile yeniden çıkar fakat bizi batmaktan kurtarabilecek bir adam varken neden batalım.

    bu vesileyle herkese merhaba demiş olayım. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın