resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 23329
    galatasaray'ın başındadır, galatasaray'ın hocasıdır, sayısız başarıları mevcuttur. galatasaray'a ve biz galatasaraylılara bu başarıları ve gururu yaşattığı için kendisine canı gönülden teşekkür ederiz. inşallah kendini toparlayarak galatasaray'a daha nice başarılar katar. tüm bunların dışında birde diğer pencereden bakacak olursak hocada da en net ünal aysal zamanından sonra bir tutarsızlık silsilesi hakim oldu gidiyor. yanlış hatırlamıyorsam ünal aysal zamanıydı hoca sezon içerisinde bildiklerimi anlatacağım demişti. herkes hocam madem bu düzen içerisinde bildiklerin var çık anlat dedi fakat hoca o sene şampiyon olunca hiçbir şeyi anlatmadı geçti gitti. hatta o zamanlar hocam madem bildiklerin vardı anlatacağım demiştin ee hani nerede bildiklerin diye sorar oldu.
    şimdilerdeyse forma adaletinden bahsediyordu adaletli dağıtacağım diyordu peki o zaman hocam sorarlar sana taraftara küfür eden belhanda mı oynamayı hak ediyor? babel mi hak ediyor? mariano mu hak ediyor?
    takımı galatasaray'ı maddiyatı düşünen hocam o zaman sene başında hiçbir katkı veremeyeceği apaçık ortada olan selçuk'la neden sözleşme imzalanıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın