• 228
    onyekuru’nun geleceğini düşünürsek çift forvet oynamak biraz zor görünüyor. tekrardan 4-3-3 tarzı bir diziliş görebiliriz. bu bağlamda geri dönecek iddiaları dolaşan diagne, falcao’nun yedeği konumunda olacak. o meşhur sistem 4-4-2’yi oynayacaksan ön alan oyuncularının pres gücü yüksek olması lazım. falcao ve diagne buna uygun iki oyuncu olmadığı gibi aralarında herhangi bir uyumluluğun olacağını da düşünmüyorum. andone-diagne forvet hattı yapabilirsin ama falcao-diagne zor. yani geri gelsin en azından piyasasını arttıralım gibi bir durum bence söz konusu değil. bu durumda ya falcao ya da andone isimlerinden biriyle (babel de olabilir) yolları ayırmak gerekiyor. maaş yükünü azaltmak anlamında da yararlı olur.

    bir diğer konu ise orta saha. emre akbaba dönerse forvet bölgesine yakın oynayacağı çok net. sağ kanatta oynadığında da sık sık ceza sahası içinde topla buluşan bir oyuncuydu. feghouli’nin şu formsuz halini keser mi bilemiyorum çünkü önce emre’yi görmek lazım. ben açıkçası feghouli’nin ikinci yarı açılacağını düşünüyorum. sene sonu da -en geç- yollar ayrılmalı fego ile. yani emre, belhanda giderse sağ iç oynamaya aday futbolculardan biri fakat fatih terim geçen ocak ayında olduğu gibi belhanda’ya kal derse orasını bilemem...
    seri ve nzonzi’nin gönderilme durumlarına göre bence o alana 1 oyuncu şart gibi. stoper transferiyle bağlantılı olarak donk tekrar defansif orta sahanın yükünü çekebilir diye düşünülmemeli. ayrıca eğer defansif orta sahaya bonservis vererek oyuncu getireceksek bu uzun vadede kullanabileceğimiz bir oyuncu olmalı. biraz genç oyunculara yönelmeliyiz bence artık o bölgede.

    son olarak, linnes’in ve saracchi’nin geleceğini düşünürsek bek rotasyonunda elimiz güçlenecek diyebiliriz ama sene sonuna kadar sadece. ayrıca çok merak ediyorum saracchi-onyekuru performansını.

    özetle, transferde alacağınız veya elinizdeki oyuncular oyun şablonunuzu belirler. ikinci devrede kimse burada gelip neden “4-4-2 oynamıyoruz yhaaa:(“ diye serzenişte bulunmasın rica ediyorum. 4-1-4-1 veya 4-3-3 devam edeceğiz gibi görünüyor ismi konuşulan oyunculara bakarsak. tabi bu halimizle arasında farklılıklar olacaktır ikinci yarı oynayacağımoz oyunun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın