resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 749
    fatih terim sonrası galatasaray'a transferi konuşulduğunda bir görüş var ki, bu camiaya yaptıkları nedeniyle asla kapımızdan içeri girememesi yönünde.

    ben de diyorum ki kaçtı o tren.

    insan sevdiğini eleştirebilmeli. malesef bu konuda ilkesiz bir camiayız. galatasaray'a ihanet edebilirsin ama galatasaray'ın kapıları sana hep açıktır. çünkü başarı bu camiada ilkelerden önemlidir.

    al işte okan buruk. bu adam bir daha galatasaray'a nasıl döndü asla anlamadım.

    al işte arda turan. transferi olur ya da olmaz ama camia net şekilde tavrını koyabildi mi? arda'yı istediğimizi söyleyen yöneticiler bile çıktı zamanında. bir kişi de çıkıp demedi ki arda denen adamın galatasaray'a dönmesi mümkün değildir diye. bak bu gün tüm medya arda'yı dillendiriyor, arda galatasaray'a dönemez diyen yöneticimiz var mı? yok. bu adam ne yaptı da dönüp futbolu galatasaray'da bırakmayı hak ediyor. gelsin başarılı olsun, atletico madrid'deki arda'dan bile iyi oynasın. umrumda değil. istemiyorum.

    hep söyledim fatih terim için de aynı şeyler geçerli. 2 kere şampiyon yaptı galatasaray'ı son defasında. sevindim mi? evet sevindim. içime sindi mi? hayır sinmedi. ünal aysal ile ne yaşadığı umrumda değil. galatasaray taraftarı fatih terim'e baba demiştir bu taraftarın gözünün içine baka baka demirören ile kader ortaklığı yapan adamın galatasaray defterini kapaması gerekir.

    keza hakan şükür. inter macerasından sonra galatasaray'a nasıl döner hala aklım almıyor. nitekim galatasaray kariyeri noktalandığında da ekranlardan hep galatasaray'ın kuyusunu kazdı. şimdi üstüne bir de vatan haini. aslında yanına yakışan çok isim var da, neyse... entrynin konusu o değil. onların da günü elbet gelecek. taaa amerikalardan galatasaray taraftarına tutunmaya çalışıyor youtube'da. şimdi mi aklına geldi galatasaray?

    merak ediyorum emre belözoğlu'nun suçu neydi? zira biz mezhebi geniş bir camiayız mesele ihanetse...

    evet açık açık durum budur.

    okan'ı istememek bana komik ve anlamsız geliyor. adam ihaneti ettikten sonra bi defa gelmiş buradan ekmek yemiş. kime neyi ispatlamaya çalışıyoruz?

    ha bi çizgi çekersin herşeye, bundan sonra bir ilken olur, ona bir şey diyemem. hatta ellerim patlayana kadar alkışlarım. ama o da yok. hala arda konuşuyoruz. peki neden? camiada siyasi bir figür olsun. bir miktar avantaj elde edelim, bu arda ilerde önemli bir yorumcu olur, spor bakanı olur götümüzü kollasın diye mi?

    ya aklımda bir soru... fatih terim nasıl kabul ediyor arda'yı? milli takımda turnuva boyunca yaptıklarına rağmen? sonrasında milli takımda terim'in ayağını kaydırmak için yaptıklarına rağmen? işte bunları görünce demirören ile kader ortaklığı malesef fatih terim için normal bir şeymiş diyorum. duyduk mu fatih terim'den benim olduğum yerde arda'nın kapıdan içeri girmesi mümkün değildir diye bir açıklama?

    hal böyleyken okan'a, emre'ye koyulan karakter bana komik geliyor. ya bu camiada dursun aydın özbek denen hain bile tekrar tekrar başkan adayı olup destek görebiliyorken kim hangi karakterden bahsediyor?

    ihanetin büyüğü küçüğü olmaz. ihanet bir karakter meselesidir. ihanetin küçüğünü yapan fırsatı çıkınca büyüğünü de yapar. o yüzden bana göre emre'nin galatasaray'a ihaneti ile bir başkasının ihaneti arasında fark yoktur. camia olarak ihaneti kucaklamada üstümüze yok. bir de kendimize haklı gerekçeler yaratıyoruz. tam bir rezillik.

    neyse sabah sabah galatasaray haberleri sinirimi bozdu yeterince...
App Store'dan indirin Google Play'den alın