• 23746
    oynadığı kötü futbolun sebebi ne tek tek futbolcular, ne futbolcuların yaşları, ne hakemler ve federasyon ne de beinsports olan takım.

    girilen entryleri okuyorum da takım parçalı forma giymediği için başarısız sonuçlar alıyor diyen mi dersin, yaş ortalaması yüksek geri koşamıyor diyen mi dersin. bu işin ne formay rengiyle ne de yarım puanlık, bir puanlık yaş ortalaması farkıyla falan ilgisi var. başakşehir de bizimle aynı yaş ortalamasına sahip onu ne yapacağız? 2000–2003 deportivo la coruna kadrosunu bilenler bilir. naybet'li, donato'lu, mauro silva'lı, djalminha'lı "yaşlı kadro" (yaşlı derken gerçek anlamda yaşlı ve futbol oynama yaşı üst sınırının bugünkü kadar yüksek olmadığı yıllardan bahsediyoruz) şiir gibi top oynuyordu. biz o takımı burada 1–0 yendik ama nasıl top oynadıklarını o gün sami yen'de olanlar iyi hatırlayacaktır.

    velhasıl takım kötü ya da birbirini tamamlamayan oyunculardan oluşuyorsa bunun sorumlusu önce fatih terim, sonra yönetim, sonra da yaz boyu güneş gözlükleriyle afili pozlar veren, bunca yıldır işgal ettikleri koltuklarda ne iş yaptıkları belli olmayan scout ekibi ve onun şefidir. takım takım iyi oyunculardan oluşuyor diyorsanız o zaman da bu iyi takıma kötü futbol oynattığı için sorumlu yine fatih terim'dir. bu takım transfer bağımlısı haline gelmiştir. hiçbir büyük takım, hele hele son iki seneyi şampiyon olarak bitirmişse kadrosunda her sene bu kadar değişiklik yapmaz. daha üç ay önce dünya kadar oyuncu transfer edildi. bugün bu oyuncuların ocak ayında gönderilip yenilerinin geleceği konuşuluyor. gelsinler bakalım, kısmetimize sığınır bekleriz, tutarsa yine şampiyon oluruz. zaten hep öyle yapmıyor muyuz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın