• 23745
    yaz transfer sezonunda çok büyük saçmalıklar yaşadğını düşündüğüm takımımdır.
    çelişki 1:
    en başından plansızlığı seri-nzonzi-belhanda gibi as kadro oyucuları varken bunlara leminayı da apar topar katmasıyla görebiliriz aslında. yanlış anlaşılmasın lemina ligin üstündedir alabileceğimiz en iyi oyunculardan biridir de benim anlamadığım hali hazırda seri-belhanda-nzonzi-donk-selçuk(ne yazık ki)-(aynı gün alınmış olsada)taylan rotasyonuna sahiptik üstelikte linnes gibi bir adamı kadro dışı bırakma pahasına(ki büyük bir hatadır). aklıma gelen tek şey hocanın takımın temposuzluğunu farketmiş olması ve apar topar lemina hamlesiyle bunun düzeltilmeye çalışılması.
    çelişki 2:
    vedat-sobolev-dzyuba gibi bir çok targetman ismi gündeme düşerken alınan isimler falcao ve andone gibi oyuncular oldu. hayır bakın bunlarda kötü oyuncu değil ama neden haldır haldır targetman ararken falcao ve andone alındı. yani hazırlık kampı süresinde vedat'tan falcaoya nasıl dönüldü tamamen farklı profilde oyuncular ikiside kötü değil ama farklı profil. ne oldu hazırlık süresinde oyun planımız mı değişti birden.
    çelişki 3:
    ismi çıkan oyunculardan konuşulmak gerekirse 6 numara için bakayoko-wanyama/schneiderlin-nzonzi isimleri geçti nzonzi geldi fakat wanyama-bakayoko ve nzonzi-scneiderlin farklı tarzda oyuncular 2si koparan dinamik oyuncularken diğer ikisi statik fakat pas kalitesi yüksek oyuncular yani biz ne istiyoduk dinamik bir orta saha mı saf bir pasör mü.
    benim düşünceme göre galatasaray bir transfer politikası oluşturdu fakat bir transfer geliri elde edemediği için tamamen fırsat transferlerine yöneldi isim olarak iyi olan oyuncuları kiralık/bonservissiz kadrosuna katıp bireysel performanslarla bu dönemi atlatmak istedi fakat bu şekilde başarılı olunamayacağını sanırım en acı yoldan öğrenmiş bulundu sanırım hocanın sürekli ocak ayını işaret etmesi bu yüzden.geçmiş geçmişte kaldı ve umarım herkes bu hatalardan bir ders çıkardı ve tekrarlamamak için ellerinden geleni yapacaklardır bunuda ara transferde göstereceklerdir.
    edit:yanlış yazım
App Store'dan indirin Google Play'den alın