resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 23211
    galatasaray’ın en büyük birkaç efsanesinden biri. ne acı ki aynı zamanda 2019-2020 sezonunda galatasaray futbol takımının içinde bulunduğu rezil durumun bir numaralı müsebbibi.

    hoca, tff ile yaşadığı tazminat tartışması ve sonrasında atanmış tff yönetiminin kendisine karşı aldığı net tavra rağmen elini taşın altına koyup iki sezon üst üste şampiyonluk yaşaması gibi bir süreç yaşadı malum. sürecin sonunda kazanan terim oldu gibi görünüyordu ama belli ki o da fazlasıyla yıpranmış.

    zira 2019-2020 sezonu boyunca hiçbir şekilde sağlıklı düşünemeyen bir insan görüyorum karşımda. meşhur bir söz vardır ya, “bir yanlışı bir kez yaparsan hata, iki kez yaparsan aptallıktır” diye. fatih terim ise akıl almaz bir şekilde bu sezon bir sürü hatayı aylardır tekrarlıyor. dahası gerek saha içi performansından, gerekse de maç sonu açıklamalarından görülen o ki sorunun nerede olduğunu tespit etmekten bile aciz.

    bakın, herhangi birisinden değil, türk futbol tarihinin en başarılı teknik direktöründen bahsediyoruz burada. kendisinin ihtiyacı olan şey nedir bilemiyorum. belki de artık gerçekten emekli olmalı. belki de psikolojik destek almalı. ama bildiğim bir şey var, bu sezon takımın başında 2000 yılındaki fatih terim’e gösterseniz tanıyamayacağı, kendi doğrularını bile unutmuş birisi var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın