resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23234
    galatasaray’a teknik adam olduğu günden bu güne tartışmalı teknik adamdır. (1996/2019)

    kendimi “fatih terim’ci” olarak tanımlamıyorum, muhakkak ki hoca hatalıdır. fakat buradaki kimi arkadaşlarımız gibi istifa, ceketini al ve git vb gibi cümleleri anlayamıyorum. hoca daha önce bunları da yaptı. tarihin illa tekerrürden ibaret olduğunu denemek zorunda mıyız?

    tabi ki bu arkadaşlarımızın veryansınlarına da saygı duyuyorum ve ekliyorum. haftaya hangi tribünde izliyorsanız “fatih terim istifa!” diyerek bağırın ya da pankart açın. hadi buyrun... buradan söylemek, yazmak kolay... hoca da kolaycı ve bunu eleştiriyorsunuz madem, buyrun siz zor olanı yapın, istifaya davet edin. hocam ne olur gel diyerek hocanın evinin önünde sabahlayanlar oldu, siz de hocam ne olur git demek için gidin hocanın evine!

    evet hoca hatalı, formsuz vs... iyi de bu adamın bir sezonu sektirme lüksü de mi yok hanımlar beyler! normal şartlarda heykelini dikmemiz gereken bir adama fütursuzca söylenen bu sözlerden utanıyorum! yoğurtçu parkına efsane diyerek heykel diken adamlara bakın bir de bizim efsane dediğimiz adam için söylediklerimize!

    tek şampiyonlukla tribün sevgilisi olan adama bakın bir de bizim kupa koleksiyoncumuza!

    ulan kalecimizin bile on yıllık kupa sayısı bunlarınki kadar be, allah’tan korkun!..

    ama hata sende hocam, bu örümceklerin dışarı çıkmasına fırsat verdin. bunları yuvalarına geri gönderişini de izleyeceğiz inşallah!
App Store'dan indirin Google Play'den alın