resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23223
    hiçbir maç sonu açıklamasında taktik teknik vb konuşmayan teknik adam.

    çok seviyorum eleştirmiyorum diyorum ama takımı da iyi yönetemeyince diğer yanlışlar daha da çok gözüme batıyor. mesela son 2 haftadır çizgi ihlallerine takılıyorum o derece.

    neyse özetle hakikaten ben hocanın hiçbir maçta çıkıp " x taktiği oynamak için çıkmıştık, rakibi şöyle analiz ettik ve burada açık vereceklerini biliyorduk. gerekeni yaptık" dediğini hiç duymadım.
    dahası şu sıralar en berbat oynadıımız maçta dahi "pozisyona giren biz oynamak isteyen biz ama olmuyor" "hakem de izin vermedi" "rakip sürekli yattı" "çok sakatımız var" "galatasaray kenetlenmesi büyüklüğü" vs vs gibi emvai çeşit yorumundan kusma geldi artık.

    yeter be hocam. çık de ki "bu takımda yanlış giden birşeyler var. şu an lig maratonu içinde net olarak bu sorunu çözemiyoruz ama devre arasnda doğru teşhisi yapıp tedaviyi uygulayacağız aksayan yönleri halledeceğiz. şu anda yaptığımız küçük büyük müdaheleler de kısıtlı zamanda işe yaramıyor diye bizden sabır iste anlayalım da sen ziraat bankası kuyruğundan aldığın selçuğğu falan 11e sürersen koşan çalışan adamı 80 de oyuna alırsan hatalarında yanlışlarında ısrar edip bizden sabır istersen olmaz o iş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın