• 674
    19/20 sezonunun ilk devresinin kalan diliminde değil de ikinci yarısında konsantre olmamız gereken sistem. zira emre akbaba, linnes ve şener'in dönüşü taktik seçeneğimizi arttıracak.

    an itibarıyla luyindama'nın yokluğunda büyük defansif zaafiyet yaşıyoruz. hele bir de fatih terim selçuk inan'ı sahaya sürdüğünde malesef ıslanmış kağıt helva kıvamında oluyor defans hattımız.

    bu nedenle 3'lü defans hem beklerimizin arkasını toplamak hem de rakibin üzerimize kolay gelmesini engellemek adına faydalı olacaktır. hatta mariano daha ofansif oynayabileceğinden sınırlı enerjisini verimli kullanması ile takıma katkısı artacaktır.

    hücumda falcao ve serbest rolde feghouli'yi kullanmalıyız. zaten sol kanada hapsolmamış bir feghouli de hem pas trafiğine hem de skora katkı sağlayacaktır.

    orta alanda taylan bir kazanç. surekli arayışta. feghouli ile beraber rakip ceza alanını 3'leyecek oyuncumuz. hücum üretkenliği konusundaki sıkıntımızı rakip ceza sahasında çoğalarak aşabiliriz böylece. dolayısıyla enerjisi yüksek ömer ile birlikte orta alanda takıma ciddi bir dinamizm kazandıracaktır. belhanda da daha verimli olduğu rakip kaleye yakın oynayabilir böylece. üstelik bu sayede ön libero garabetinden de kurtuluruz. bu 3'lünün bize defansif zaafiyet yaşatmayacağından eminim. keşke lemina'yı sürekli olarak takımda düşünebilsek. en önemli silahımız olur.

    solda tek seçeneğimiz nagatomo görünüyor. en azından enerjisi var. defansı aksatmayacağından geri 3'lü rahatça sağa mariano'nun arkasındaki boşluğa kayabilir açık alan kaldığında.

    hem kim bilir 3-5-2 ile belki babel yedek kalır ama emin bayram'ı kazanırız?
App Store'dan indirin Google Play'den alın