resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23062
    sanirim kimsenin, kendisinin istifasini durduk yere istedigi yok.

    kendisi bir gunde futbolculuktan teknik adamliga gecmedi. kendisinin de pisme suresi, mentoru yol yordam ogreteni oldu.* * peki neden kendisinin yaninda bir adam yok ? neden potansiyelli bir hoca, antrenor bulmuyor, kendi buldugu sansi baskalarina tanimiyor ?

    bu sansi haketmeden once ankaragucunde az da olsa potansiyelini kanitlamisti.
    hasan sasin hicbir elle tutulur potansiyeli olmamasina, umit davalanin tuzlaspor faciasina, levent sahinin adansporda gosterdigi performansa, a milli takimda beraber basarisiz olmalarina ragmen hala yaninda tutmasini aklim almiyor. senelerdir hicbir gelisim gosterememis bir teknik heyet kadrosuna sahibiz. bu adamlarin vasfi nedir cok merak ediyorum ayrica, essiz antrenman yetekleri mi, teknik taktik bilgileri mi ? varsa yoksa sucu futbolculara kesiyoruz. vefa, sevgi on numara seyler tamam da sen kendine sira gelene kadar gerekli kiyimi yapamiyorsan, seyirci / taraftar hakli olarak senin istifani ister.

    bu sene ki milyon tane faciadan herhangi birinin sonrasinda teknik heyeti degistirse ya da yavas yavas yaprak dokumune gitse, hep disari degil de biraz da iceri bakabilse belki su an kimse istifasini istemiyor olurdu. fakat anca beraber kanca beraber mantiginin sonucu bir-iki dislinin tum makinenin bozulmasina yol acip, makineyi tumden degistirmek zorunda birakmasi yerine zamaninda o dislilerin yenilenmesi de makul bir bakis acisi olabilir.

    son olarak ama sampiyon oluyoruzculara gelsin, gecen sene 8 puan farkta loser hunter yerine biraz sakin kalabilecek biri olsaydi(u: adam daha fener, galatasarayin puan kaybi yaptigi hafta eli ayagina dolasip yeniliyor.), sonuclar cok farkli olabilirdi. 2 senedir 85 puanla sampiyon oluyormusuz triplerine girmemize gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın