resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23060
    burada arkasında duranlar eleştirilmesine laf etmiyor. sadece şunu diyoruz, siz ne kadar sert ve gitmesi için eleştirirseniz, bazı medya insanları da ağzını topla fatih hoca gibi yakışıksız ve sert ifadeleri kullanmayı kendinde hak görür. ali koç, sürekli hocana saldırır ve sen istemeden de olsa düşmanlarının ekmeklerine yağ sürersin.

    bir de şunu anlamamız gerekiyor. her hocanın her takımın kötü zamanları olabilir. sir, manchester'ın başında bulunduğu bütün seneler çok iyi futbol mu oynattı? arada denemeye yaparken kaybettiği sezonlar, kötü oynadığı yıllar olmadı mı ? çok fazla oldu.

    ya da man. city. başlarında belki de dünyanın en iyi teknik direktörü var. arkalarında devasa bir bütçe var. bu takım 2018-2019 sezonunda şampiyon olurken 2 beraberlik 4 mağlubiyet aldılar. bu sezon daha 17 haftada aynı sayılarda puan kaybına ulaştılar. takıma o kadar ekleme yapmalarına rağmen oldu bu sonuç.

    bakın, man. city ile bizi kıyaslamıyorum. bazen hocaların istediklerini sahaya yansıtamadıkları olur, bazen kafasında kurduğunu sahada mutlak görmek ister ve olamaz.

    kabul edelim fatih hoca 2019-2020 sezonunda çok kötü işler yapıyor. pas oyunu oynatmak için kurduğu takım, basit bir pas takımının dahi yapmayacağı hatalar yapıyor. eminim hoca bunları görüyor ve düzeltmek için elinden geleni yapıyor. eğer hoca düzeltmedikçe biz de diğer futbol cahilleri gibi yok taktik bilmiyor, yok kabadayı gibi cümleler kurarsak, hocayı yutmaları o kadar kolay olur.

    ali koç şunu çok iyi biliyor. şuan galatasaray adına en dişli rakip fatih hoca. eğer fatih hoca'yı bitirirse galatasaray'ı maddi manevi geçmesi çok daha kolay olur. biz ise sürekli aynı şeyi söylüyoruz. istifa

    bunları söylerken şunu da düşünmüyoruz. takımın başına yabancı iyi bir hoca getirmek neredeyse imkansız. hiç bir kaliteli ve yabancı hoca, transfer için kaynak yaratmak zorunda kalacağı bir takıma gelmez. kaynak yaratmak ne demek? bir oyuncuyu parlatacak ve satacak ki yeni oyuncular alsın. adam der, zaten benim iyi oyuncum parlamıştır, iyi oyuncu satıp kaç tane oyuncu almam gerekir diye düşünür. yani kısaca yabancı bir hoca şuan için sadece hayal.

    yerli hocalardan, şuan için tek olur yol bülent korkmaz. o da çok iyi bir insan, çok sevdiğimiz bir kişi, fakat sizce fatih hoca'nın zorluk yaşadığı bu ortamda bülent korkmaz ne kadar başarılı olabilir. ya da başka yerli bir hoca?

    özet geçiyorum, bizim fatih hoca'ya destek olmamız lazım. her zaman yanında olmamız lazım. oyunu, saha içini yine eleştirelim fakat kurda kuşa yem etmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın