resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23058
    hatalarından ders alması ve yapıcı eleştirileri egosuna ket vurup kulak arkası etmemesi gereken tecrübeli teknik direktör.

    • galatasaray'ın duran top organizasyonu yok, herkes; "hocam, takımın duran top organizasyonu yok." diyor ama hocamız egosundan taviz vermediği için bu eleştiriyi kulak arkası ediyor.

    • galatasaray dönen topları kovalamıyor, herkes; "hocam, takım dönen topları kovalamıyor birçok gol fırsatını kaçırıyoruz." diyor ama hocamız egosundan taviz vermediği için bu eleştiriyi de kulak arkası ediyor.

    • galatasaray'ın oyun içi sistemi yok, takım disiplinsiz, futbolcular taraftara küfür ediyor, herkes; "hocam, bak takımda böyle bir sorun var futbolcular taraftara ana avrat sövüyor iplerini eline al." ama hocamız bu eleştirileri de kulak arkası ediyor sonra n'zonzi kendisiyle ufak münakaşaya girince hemen kadro dışı bırakıyor.

    • galatasaray'da liste dışı kalmaması gereken tek adam linnes diye herkes kendini paralıyor ama hocamız "neeeee! siz benden iyi mi bileceksiniz?" deyip linnes'i liste dışı bırakıp bitkisel hayattaki mariano ve bitik nagatomo'yu listeye alıyor, bu ikilinin aşağı yukarı 20 maçta yaptığı isabetli orta sayısı zannedersem 1 veya 2. (abartmıyorum, birisi istatistik tutsa ikisinin isabetli orta sayısı, bakın asist demiyorum oyuncularımızın ortalarıyla buluştuğu pozisyon sayısı bir elin parmaklarını geçmez.)

    • galatasaray skor tutamıyor, değil 1-0, 2-0'ı bile tutamıyor, herkes; "hocam, bakın takım skoru tutamıyor, selçuk'u skor tutsun diye oyuna alıyorsun ama görünen köy kılavuz istemez, selçuk ile bu iş olmuyor." diyor ama hocamız "neeee! siz benden iyi mi bileceksiniz?" deyip, inatla selçuk'u oyuna alıp 10 kişi kalmış takımlardan bile 10 dakikada 2 gol yemeye devam ediyor.

    • herkes; "galatasaray'da dinamizm yok en azından genç taylan'ı oynatıp en azından oyuna dinamizm getirip getirilmeyeceği görülmeli" deniyor ama hocamız "neeee! siz benden iyi mi bileceksiniz?" deyip şöyle bir cevap veriyor; https://www.msn.com/...an%C4%B1t/vp-AAJIA1g taylan, iyi oynar kötü oynar önemli değil ama ne oynadığını görebilmemiz için oynatılması gerekmez mi?

    kesinlikle istifa etmesi taraftarı değilim, başarısız sezonlar olabilir. bu sezon olmaz gelecek sezon olur, o olmaz bir sonraki sene olur. artık her sene teknik direktör değiştiren takım zihniyetinden kurtulmamız lazım. en azından sözleşmesi bitene kadar galatasaray'da kalmalı ama bu tecrübede bir hocanın da hatalarından ders alması lazım. hatalarında ısrarcı olması da hatalarını kabullenmemesi de yüksek egosundan kaynaklanıyor egosu yüksek olabilir ama bu ego takıma zarar veriyorsa orada bir durup düşünmeli, düşünemiyorsa da uyarılmalı.

    ayrıca fenerbahçe mevcut başarısızlığını örtmek için tabii ki sana saldıracak bu adamların tek kurtuluşu sana saldırarak ortalığı velveleye vermek, zira bu sezon şampiyon olursak ortada ne ali kalır ne de koç. kurban bayramı gelmeden koç'u satar malum takım taraftarı. isminin dolaylı veya direkt geçtiği her konuya cevap verme huyundan vazgeç, cevabını sahada ver. bütün medyayı tarayıp isminin her geçtiği cümleyi sana yetiştiren birileri mi var bilmiyorum ama sana iyilik etmedikleri ortada.

    fırsatı kaçırmamış biriciği selçuk'u 17 aralık 2019 tuzlaspor galatasaray maçında ilk 11'e yazmıştır.belli ki kibri her şeyin önünde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın