• 23707
    gece gece galatasaraylıların uzun uzun düşünmesinin sebebi olan takımdır. diğer süper lig takımları gollerini saydırırken koca galatasaray atak bile yapamıyor, bazı maçları şut dahi atamadan bitirdik.

    acaba sahada mıy mıy top yuvarlayan vurdumduymaz topçular bizim kadar düşünüyor mu diye merak ediyorum, gelecek maç düzelir diye umut ederken gidip yine lig sonuncusu takımdan 5 dakikada iki gol yiyorlar. yenilmemizi felan değil de bu ruhsuzluğu ve vurdumduymazlığı düşündükçe strese giriyorum.

    galatasaray umutların ve imkansızların takımıdır, ancak bugün oynanacak olan 17 aralık 2019 tuzlaspor galatasaray maçında 3 gol atabileceğimize dair en ufak umut bırakmadı bu takım içimde. galatasarayın büyüklüğüne hiç yakışmıyor, türkiye kupasını domine eden takım nasıl olur da gol atarken, atak yaparken zorlanır, bu soruyu bütün futbolcularımızın kendisine sorması gerek...

    edit: umarım 4-0 kazandığımız 17 aralık 2019 tuzlaspor galatasaray maçı bizim için bundan sonrası için bir gösterge olur ve toparlanırız. turu geçeceğimiz umudunu yitirmiştim ancak takım turu istediğini bize gösterdi, lig maçlarında da bu isteği görürüz umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın