resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23046
    benim gözümde sadece yaşayan değil gelmiş geçmiş en büyük galatasaray efsanesidir.

    takımımız son 10 senede 2 defa dibe vurduğunda kapısında yatıp hocam gel kurtar diyip takımın başına geldiğinde ve bu iki gelişinde de bizi tekrar 2 sene üst üstüne şampiyon yaptıysa nasıl onu övüp göklere çıkarttıysak, gelin hep beraber eleştirelim kendi aramızda tartışalım taktik teknik her şeyini eleştirelim, ama gelin bu adamı istifaya davet edip birde biz vurmayalım. görüyorsunuz tüm medya onunla uğraşıyor satılık kalemler onun aleyhine ısmarlama haberler yapıyor. evet oyuncu seçimleri yanlış değişiklikler yanlış sanki takım çalışmıyor, disiplin yok hepsi doğru. burada istifasını istediğinizde git artık bırak bu takım senin zamanında hep zar zor şampiyon oldu teknik olarak top oynamadık dediğinizde biraz abartmıyor musunuz sizce?

    bu adam bjkli veya fbli olsaydı sağ taşağına ayrı sol taşağına ayrı heykel yapılırdı. biz sahip çıkmayı beceremiyoruz bu adamın hiç mi kötü top oynatmaya şansı yok bırakın seneyi tamamlasın, zaten olmadığını yapamayacağını anladığında o koltukta duracağını mı sanıyorsunuz eğer öyle sanıyorsanız siz hocayı hiç tanımamışsınız.

    evet galatasaray taraftarı sabırsızdır ama hocamın olduğu yerde en azından kendi adıma sabrım sınırsızdır. sen olduğun sürece herkesi istifaya davet edeceğim seni sonuna kadar eleştireceğim ama bırak git hoca yeter artık asla demeyeceğim! çünkü vefayı bilirim ama çoğumuz bilmiyormuş şu süreçte çok net gördük sözlük.

    devre arasında gerekli tedaviyi yapacak efsanemizdir!
App Store'dan indirin Google Play'den alın