• 113
    4 ocak 2020 tarihinde başlayıp, 31 ocak 2020'de bitecek olan ara transfer dönemidir. mali açıdan kulübü zora sokmadan, (ki tff yeterince herşeyi bu konuda zora sokuyor.) bir şeylerin gazına gelip elde ettiğimiz gelirleri har vurup harman savurmadan bu sürenin kapatılması gerekir. altyapımızdan kazandığımız futbolcularımız da ikinci yarı da yeterli forma şansı bulamayacaksa kiralanabilir.

    transfer konusuna gelince alınacak futbolcudan çok satılacak futbolcu var. mariano ve nagatomo gibi takımda miadını doldurmuş futbolcularımıza teşekkür edilip yollar ayrılmalıdır. kiralık olarak gelipte artistlik yapan nzonzi gibi adamlarda yaramaz. orta bir yol bulunup takımına gönderilmelidir. belhanda'nın ara dönemde satılmasına sıcak bakmayanlardan biride benim, yerine gelen adam ever banega'da olsa tutmaz arkadaşım. belhanda sövücü arkadaşlarım da sezon sonu kararlarını değiştirebilir. forvet hattına da ocak ayında dönüş yapmasına muhtemel gözle bakılan yeteneksiz diagne' de geliyor. daha ne olsun.

    bunun dışında takıma sadece minimum bonservis bedelleri ile iki üç bölgeye türk oyuncu takviyesi yapılabilir. fakat arda turan konusunda tek bir adım dahi kesinlikle atılmamalıdır. onun dışında yıldız arayışlarımız ve yabancı transfer olayı mümkünse yaz transfer dönemine kalsın.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın