resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 4109
    14 aralık 2019 galatasaray ankaragücü maçının tek olumlu tarafıdır. sakatlık öncesinden daha iyi dönmüştür. öncelikle sürekli alan açma çabasında. ileri ve geriye yaptığı topsuz koşularla ryan babel ve sofianne feghouli'yi ilerde boş bıraktı. iyi top sakladı, yer yer faul aldı, hatta ileriye yerleşmemizde rol aldı. feghouli'nin golünün %60'ı falan da kendisinindir, yükselip güzel kafa vurdu.

    uzun zaman oynamama artı sakatlık etkilerini de tamamen atarsa; bu takımın reçetesi falcao. şunu söylemek istemiyorum; tek başına maç alır, rekorlar kırar vs. adamda yetenek ve bitiricilik var. karakter var. oyunu biliyor. arkasında pas atmak yerine 4 kişinin arasına girip kaptıran sofianne feghouli*, her maç 1 tane % 100 golü pas vermeyip harcayan bitik ryan babel, malum 10 numara, ve bekteki ikili değil de en azından 2-3 tane katkı verecek adam olsa, falcao atar da attırır da.

    takımda o kadar aksak yer var ki ocakta çözüleceğine inancım çok az. bunun yanında falcao'yu tamamlayacak 2-3 isim gelirse belhanda'dan falan kurtularak, o zaman türkiye'de iş yapabilir takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın