resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 22952
    burada fatih terim düşmanlığı ile itham ediliyoruz ya ben ve benim gibi fikirlerini belirtenler cok uzuluyorum.

    evet fatih terime karsi ekstra bir sevgim yok, fakat ayni sekilde bir nefretim de yok. bize cok guzel gunler de yasatti, cok kotu anlar da.

    ve bence artik hikayenin sonuna gelindi. onemli olan bu hikayenin nasil bitecegi..

    belirtmeden gecmeyeyim, kendisini toplasa da keske hepimiz yutsak laflarimizi birer birer. ama toparlanamayip cokusu ve cokusumuz devam ederse bugun kotumser olanlar yine o gun de, kotu de olsa iyi de olsa burada olacaklar. en korktugum sey ileride, kendisini galatasaraya denk ya da buyuk gorenlerin bu cokus devam ettikce hocaya sirt donmeleri.
    bu oldugunda, yonetimle arasini bilemem ama oyuncularla arasindaki bag kopmus, yardimcilari kendisini onaylamaktan baska birsey yapmazken, kendi taraftariyla da baglari koparsa hocanin galatasaraya dair butun baglari kopar. bilirsiniz saygi varsa belli bir sevgi de varsa bir sekilde karsindakine mutluluk dileyip yollari ayribilirsiniz fakat birine karsi bu denli kor ve buyuk bir aska sahipseniz sonunda en buyuk nefrete donusturebilir o hisleri. hem kendini hem de taraftarlarini buyuk bir hezimete surukler o gun.

    keske diyorum keske, hani buyuk sirketler de zamaninin kurucusu ya da o firmayi gelistiren insan bir gun isleri yeni nesillere devredip elini ayagini ceker ama onursal baskan olarak orada bulunur ara ara fikir danisilir ya keske diyorum bu kadar guzel ayrilabilsek.

    gelse onursal teknik direktorumuz olsa, adi bir efsane olarak kulubumuzle ayrilmayacak sekilde bir unvanla sona erdirse bu isi.

    ah hocam, umarim herkes icin en guzeli en iyisi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın