resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22975
    ekim ayından beri yazıyorum.

    mariano-naga-feghouli-babel aynı anda sahada olmaz. önlerindeki adam falcao, 33 yaşında. falcao'yu takımın taşıması gerekirken falcao takımı taşıyor, o kadar yaşlı-yavaş-koşmayan bir takım. bunlara nzonzi ekleniyordu, ondan kurtulduk derken hoca üstüne selçuk'u ekledi bugün. yahu ilk 10 maç, şu kanatlarla takımın gidemediğini gitse dönemediğini puan kaybede ede ede ede görmedik mi? nasıl hala aynı yanlışı yapıyor, üstüne de fişi çeker gibi selçuk falan giriyor inanılmaz. 5. haftadan hocanın bunu görüp oyuna taylan veya genç takımdan çocukları monte etmesi gerekirdi, takıma dinamizm katmak için. kesinlikle bundan daha kötü olamazdı. en azından her rakip nasıl olsa son 20 dakika atarız bunlara diye düşünmezdi.

    sene başında kadro kurarken hata yaptı 1, linnes vs alınmadı, taylan jimmy avrupa kadrosuna yazılmadı 2, 3 ay geçti ömer dışında tek bir dinamik adam 11 e yerleştirmedi, onu bırak denemedi bile 3. oynat bi maçta da taylan'ı oynat yahu 90 dakika.

    aynı hatalarda bu kadar ısrar edilmez, inanılır gibi değil. rezil maç sonlarındaki çanak sorulardan da anlıyoruz ki aynı ülkedeki iktidarın yaptığı gibi hoca öyle bir ortam yaratmış ki çevresinde bir tane yahu ne yapıyorsun diyebilen, gıkını çıkarabilen yok. çok yazık gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın