resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22966
    biz "seyircilerin" kendisi hakkında yorum yapmaması lazım. çünkü o bizden, senden, her türlü insandan daha çok bilen ve selçuk, sabri, arda gibi oğullarına aşık olan birisi. mesela diyebiliyor muyuz ki araya tudor girmeseydi sabri, semih bu kulüpte hala oynamıyor olabilirdi?

    arda'sını da alsın yanına çok işaret ettiği ocak ayında. hasan şaş, davala, arda, selçuk gibi veteran ama futbola dair bilgisi "hadi oğlum, alkış, koş, coştur" dan öteye gidemeyen ekibiyle sömürmeye devam etsin geçmişini ve kariyerinle gelen dokululmazlığını.

    bu kadar yüksek maaş bütçesi, kulüp imajı, geçmişi ile bu takımın başına yukarıdan aşağıya 10 tane profesyonel belçikalı, portekizli, italyan vs futbol "yeterliliği" olan adam getirseler; en kötü hali bu kadar olurdu bu takımın. potansiyel tavanı da bulutlarda olurdu. çok mu iyi bizi eleyen brugge, çok mu imkanı var parasal anlamda ? ne geçmişi var bizim yanımızda?

    evet hocam. sen bizi, kendi geçmişini, kariyerini ve galatasarayı sömürüyorsun. üstüne her basın toplantısında da biz suçluyuz. şu gösterdiğin performans, takım oyunu falan futbolun futbol olduğu yerde 2 maç ile dayanmazlar sana. kusura bakma ama hiçbir taktiğin, set oyunun yok. suçlu biz olalım ama, senin yok.

    bu sebepten dolayı aylardır girmiyordum sözlüğe, ne zaman yakınsam da üzülme düzelecek diye mesaj alıyordum sevgili sözlükdaşlarımdan. artık bu takıma dair en ufak umudum, niyetim, isteğim kalmadı.

    eserinizle gurur duyun hocam. bundan sonra 5 sene üst üste şampiyon olsan bile bizdeki hayal kırıklıklarının toplamını ve yürek yangınımızı söndüremezsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın