resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22916
    öncelikle en nankör taraftar benim.

    başarısız olma kredisi yok mu?

    yok. burası aşağı semerciler mahalle spor değil. 30 milyonluk sivil toplum kuruluşu ve milyon euroların döndüğü bir endistüri vel hasıl kelam başarısız olamazsın. başarısız olma kredisi yok mu diyenler, selçuk kalsın da diyordur, marianonun yok mu kötü oynama kredisi, hiç bir oyuncuya ağzınızı açmayın o zaman. bak tekrar ediyorum başarız olma ihtimali yok. bugün var sadece dün yok. teşekkürler dün yaşattıkları için, ben demiyorum ki fatih terim'in fotoları kaldırılsın florya'dan hayır! hatta florya'ya heykeli dikilmeli. vefa ayrı ama 3 yıldır futbol oynatmıyor. bireysel yeteneklerle gidiyoruz ve bunu görüyoruz. muslera gomis v.b. kurtardı hep bizi.

    fatih terim gitsin mi?
    hayır, gitmesin. istifası kaosa sürükler bizi. bunu görecek kadar tecrübeliyiz ama artık inadından vazgeçsin. futbolcuları basının önüne atıp aynı futbolcularla oynamayı bıraksın artık. taraftarla küfürleşene eski fatih terim gibi davransın. hoca disiplininden çok şey kaybetti. gençleri oynatsın, korkmasın. yenilirken bile taraftar arkasında durur o zaman. futbolcular sahada yürümesin, her maçı yenilmeye razıyım.

    neden fatih terimi eleştiriyorum?

    makas diyor, kendisi süper ligte en değerli kadronun hocası, ligi süpürebiliyor mu? hayır! o zaman şampiyonlar liginde de makas açık demeyeceksin! taraftarı kandırmasına tahammül edemiyorum. bazı futbolcular görecek dedikten sonra aynı 11 ile sahaya çıkmasını anlayamıyorum. 25 yaşında taylan'a 17 yaşında gibi davranması basının önünde saçma! o zaman ne diye aldındın hoca?

    şampiyonlar liginde psg den 5 realden 6 yedi diye eleştirmiyorum seni, çıkamadığın için hiç eleştirmiyorum hele. ben tudor'un arkasında durdum, senin mi durmayacağım? ama bana 6 maçta 9 isabetli şutu izah edemezsin. ne makas ne bıçak ne satır anlatamazsın bunu! sen elit kategori hocasısın, alt yapı ile çıksan yine izah edemezsin.

    1 - 2 -3. dönemlerinde hep hücum futbolu oynatırken şimdi aykut kocaman gibi 90 dakika savunma yaptırman takıma, 1-0 a yatman beni çileden çıkartıyor. kendi yarattığın galatasaray dna sını bozuyorsun kendi elinle. deliriyorum bu olaya. çık hoca 2 forvet 3 forvet, yine yenil, yine 5 ye ama diyelim ki hoca korkmadı ve bişeyler deniyor. her hafta aynı 11 sahada, aynı korkak futbol. 1-0 ı bulursan 11 kişi topun arkasında çanakkale geçilmez bir oyun.

    özetleyecek olursam fatih terim'in arkasındayım. bu inatlaşması sürecek ve yukarıda saydıklarımı düzeltmeyecekse ( başarılı - başarısız tartışmıyorum) git hoca, iyi analım birbirimizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın