• 109
    martin linnes
    rıza durmisi
    emre akbaba
    henry onyekuru

    elde para yapabilen hiçbir oyuncuyu satamayacağımızı düşünürsek bu oyuncular ile ikinci yarıya başlayabiliriz. mariano-nagatomo-nzonzi üçlüsü zaten gidecek. bu oyuncuları kaydedebilmemiz için 1 oyuncu ile daha yolları ayırmamız gerekecek. bana göre emre mor'un da sözleşmesinin devre arasında fesih edilmesi lazım.

    transferlere gelirsek para olmadığı için onyekuru ve durmisiyi mecbur kiralayacağız. bizim için bu iki oyuncuyu 1.5 yıl için kiralamamız çok önemli. iki oyuncuda takımlarında forma giyemiyolar ve bu olasılık gayet yüksek. gelecek sezonda bu iki mevki için tekrar transfer hesaplarına girmememiz lazım, tıpkı fenerbahçenin yaptığı gibi oyuncuları kiralamamız lazım. (bkz: garry mendes rodrigues) (bkz: victor moses)

    durmisi'yi brondby zamanından beri biliyorum. hucüm gücü çok yüksek tempolu bir bek. üstelik henüz 25 yaşında bir bek. real betisde de çok iyi işler yaptıktan sonra lazioya gitti ama orada bekleneni veremedi. bu sezon hiç bir maçta forma giyemedi. yani eğer bu transfer olursa linnes ve durmisi gibi ilk yarıyı bomboş geçirmiş 2 bekle şampiyonluk kovalayacağız.*

    en son baktığımızda şöyle bir 24 kişilik kadroyla ikinci yarıya başlamamız çok zor değil. kamp gördükten sonra bu takım ligi çok rahat bir şekilde götürebilir.

    muslera
    linnes-luyindama-marcao-durmisi
    lemina-seri
    feghouli-belhanda-onyekuru
    falcao

    okan
    şener-donk-ahmet-emre
    selçuk-taylan(ömer)
    jimmy-akbaba-babel(adem)
    andone

    edit:yazım hataları düzeltildi
App Store'dan indirin Google Play'den alın