resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22882
    taraftarı ikiye bölen tartışmalara sebep teknik direktörümüz.

    bir tarafta istifa sesleri bir hayli yükselmişken, diğer tarafta kredisinin sonsuz olduğu savunuluyor.
    ben daha çok takımın artık kabuk değiştirmesi gerektiğini ve kimsenin kredisinin sonsuz olmadığını düşünüyorum. fatih terim' in galatasaray sevgisi bu takıma bizlere yaşattıkları inkar edilemez. ancak, gerek basın toplantılarıyla, gerek ümit vaadetmeyen futbolla, gerekse mantalitesiyle hoca bize tünelin sonunda ışık olduğunu gösteremiyor.

    kalemizde 20 şut gördüğümüz maçtan sonra 2-3 pozsiyon verdik demek, her maç oyun kuramayıp muslera' ya atılan 100lerce geri pası, bazen mecbur kaldıkça bunlar olabilir diye yorumlamak hiç de iyiye işaret değil. üstüne üstlük artık iyice aklımızla dalga geçer bir hal almaya başladı bu basın toplantıları. hoca en başta sorunu kabul etmeyerek, sorunun çözümünü imkansız kılıyor. bu noktada egosu, kendini beğenmişliği yenilikçi fikirlere ne kadar direndiğinin de bir ayrı göstergesi. (en güzel kanıtı yanına ses çıkarmamak üzere yerleştirilmiş hasan şaş ve ümit davala)

    sabaha kadar sözlükte seri' den nzonzi' ye atıp tutabilirsiniz. sorulması gereken soru şu: sistem ne? bu oyunculardan beklentimiz ne? futbolcular bu beklentiler ışığında neyi yapamıyor? ben size cevap vereyim. sistem yok. oyuncular ne yapacağını bilmiyor. dolayısıyla da ortada oyuncu bazında bir performans göremiyoruz. yarın neymar giyse bu formayı, sistemsizlikten 2 hafta sonra ona bile sövmeye başlarız.

    fatih terim, olayın ciddiyetini anlayıp, köklü çözümler sunacaksa artık sunmalı. ocak ayını beklemek için hiç bir bahane yok. lig devam ediyor. al marjinal kararlarını, tutmadığın sözlerini (takımda değişiklik, 16-17 yaşındaki gençlere şans tanıma) yerine getir. inanalım destek verelim. yapmayacaksan başka pozisyonlarda galatasaray' ı desteklemeye devam et ama o koltuğa başkası geçsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın