• 23605
    bir şampiyonlar ligi serüvenini daha büyük bir hüsranla geride bırakan takım, takımım.

    dünyanın en statik futbolunu oynuyoruz. topla buluşan oyuncular langırt gibi sadece yan yan hareket ediyor. bu akımın en büyük temsilcisi aslında en hareketli olması gereken sağ bekimiz mariano. grup aşamalarının toplam istatistiklerini henüz incelemedim, ama muhtemelen bütün olumsuz ofans istatikleriyle beraber muhtemelen en düşük koşu mesafesine sahip 3 takımdan biriyizdir.

    sakatlıklar, formsuzluklar, ffp hepsine tamam. ama sahadaki hiç kimsede o çabayı görememek bizi her şeyden çok üzüyor. hiçbir şey bilmiyorsan ciğerin patlayana kadar koş, ama o da yok. e zaten yaratıcılıkta da sıkıntın var. o zaman ne işe yarıyor bu oyuncu grubu? makas açıldı diyoruz da bizim yarı bütçemizdeki takımlar bile hiçbir şey beceremediyse hiç değilse köpek gibi koştu. bizden de çok atakları var ha yanlış olmasın.

    şimdi yine ocak ayını bekliyoruz. hesapta yine 7-8 oyuncu gönderip bir o kadar oyuncu getirmek var. bu mali şartlarda nasıl olacak bilmiyorum, ama diyelim ki oldu. bu zihniyetle daha nereye kadar devam edebiliriz? her transfer döneminde en az 5er değişiklikle bu değirmeni daha nereye kadar çevirebiliriz? eldeki mevcutların yaşlanmasını bir kenara bıraktım. aldığımız oyuncuların çoğu 30+ yaşında. takımda en az 10 oyuncu son büyük kontratını yapmış durumda. yani bunlardan kayda değer bonservis kazanmak mümkün değil. hatta çoğu kontrat bitimi serbest oyuncu olarak gidecek.

    altyapı desen iyi ihtimalle 5 senede bir oyuncu çıkıyor. her sene en kötü ihtimalle bir rotasyon oyuncusu çıkarman lazım ki yedek oyuncu için boş yere para harcamak zorunda kalmayasın. o da yok?

    nasıl olacak bilmiyorum ama çok büyük problemlerimiz var. 2 sene önce beşiktaş'ın düştüğü hataya biz de düştük. hem de göz göre göre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın